ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Στον τουρκικό Τύπο οι δηλώσεις της Κατ. Σακελλαροπούλου στην «Κ»

Επίθεση εις βάρος της Προέδρου της Δημοκρατίας αυτή τη φορά με αφορμή τη δήλωσή της στην «Καθημερινή της Κυριακής» εξαπολύει μερίδα του τουρκικού Τύπου

Kathimerini.gr

Επίθεση εις βάρος της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, αυτή τη φορά με αφορμή τη δήλωση της στην «Καθημερινή της Κυριακής», εξαπολύει μερίδα του τουρκικού Τύπου.

«Η Πρόεδρος της Ελλάδας ανεβάζει και πάλι την ένταση» τιτλοφορεί η Χουριέτ δημοσίευμά της, στο οποίο σχολιάζει ότι με τα όσα ανέφερε η ΠτΔ δηλώνει πως «η Ελλάδα δεν υποχωρεί».

«Αν και ισχυρίζεται ότι η Ελλάδα επιθυμεί μια ειρηνική συνύπαρξη με την Τουρκία, (σσ: Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου) δηλώνει «ότι δεν θα κάνουν βήμα πίσω μπροστά στις απαράδεκτες αξιώσεις και τις επιθετικές ενέργειες της Τουρκίας» σημειώνει ακόμη η Χουριέτ αναπαράγοντας την παρέμβαση της κ. Σακελλαροπούλου.

Σε ανάλογο μήκος κύματος, το δίκτυο Haber Global σχολιάζει ότι «η Πρόεδρος της Ελλάδας, έκανε νέες δηλώσεις που αυξάνουν την ένταση καθώς δήλωσε πως η Ελλάδα δεν θα υποχωρήσει απέναντι στην Τουρκία με κανέναν τρόπο».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση