ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΣΥΡΙΖΑ: Στην κοινοβουλευτική συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης ο Α. Τσίπρας

Αναπληρωματικό μέλος φέρεται να ορίστηκε η Ρένα Δούρου

Kathimerini.gr

Στην κοινοβουλευτική συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης ο ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να τοποθετήσει τον πρώην πρόεδρο του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ. Αναπληρωματικό μέλος, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ορίστηκε η Ρένα Δούρου.

Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε χθες με τον Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή, στο γραφείο του τέως πρωθυπουργού, όπου είχαν ένα σύντομο διάλογο μπροστά στις κάμερες προτού συζητήσουν κατ′ ιδίαν.

«Να χαρείς αυτές τις ημέρες δίχως ενοχές γιατί όποιος μπαίνει στην πολιτική πρέπει να ξέρει ότι οι χαρές δεν είναι περίσσιες. Να χαρείς αυτές τις ημέρες και μετά να αφοσιωθείς στην παρακαταθήκη που αναλαμβάνεις και στις δυνατότητες που υπάρχουν. Η ελληνική κοινωνία βρίσκεται σε δυσκολίες μεγάλες. Με ενότητα και με συντροφικότητα κρατάω μια φράση που είπες, ότι στους συντρόφους και ο δεύτερος είναι πρώτος», είπε στον Στέφανο Κασσελάκη ο Αλέξης Τσίπρας.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής τους, ο κ. Κασσελάκης δήλωσε: «Ο Αλέξης Τσίπρας αποτελεί κοινή συνισταμένη των μελών του ΣΥΡΙΖΑ, τον τιμώ, είμαι εδώ για να διατηρήσω την παρακαταθήκη του ζωντανή. Ελπίζω να σταθώ αντάξιος της κληρονομιάς. Προχωράμε».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΥΡΙΖΑ  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση