ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Σύζυγος Μόσλεϊ: «Είμαι συντετριμμένη, πήρε τη λάθος διαδρομή και κατέρρευσε»

Σε δηλώσεις για τις συνθήκες θανάτου του Μάικλ Μόσλεϊ, προέβη η χήρα του, Κλερ Μπέιλι Μόσλεϊ, μετά την ανεύρεση της σορού του παρουσιαστή του BBC στη Σύμη

Kathimerini.gr

Σε δηλώσεις για τις συνθήκες θανάτου του Μάικλ Μόσλεϊ, προέβη η χήρα του, Κλερ Μπέιλι Μόσλεϊ, μετά την ανεύρεση της σορού του παρουσιαστή του BBC στη Σύμη.

Μεταξύ άλλων, η Κλερ Μόσλεϊ αναφέρθηκε στο σημείο που εντοπίστηκε νεκρός ο συζυγός της, ευχαριστώντας παράλληλα τους ντόπιους που βοήθησαν στις επιχειρήσεις εντοπισμού, καθώς και τα ΜΜΕ για τη στάση που τήρησαν όλες αυτές τις ημέρες.

«Εκανε μια απίστευτη ανάβαση, πήρε τη λάθος διαδρομή και κατέρρευσε σε σημείο όπου δεν μπορούσε να τον εντοπίσει εύκολα η ομάδα έρευνας», σημειώνει η Μόσλεϊ στην ανακοίνωσή της. «Ο Μάικλ ήταν ένας περιπετειώδης άνθρωπος, είναι μία πλευρά του που τον έκανε τόσο ξεχωριστό», προσθέτει.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή της Μόσλεϊ

«Δεν ξέρω ακριβώς πώς να ξεκινήσω. Είμαι συντετριμμένη που έχασα τον Μάικλ, τον υπέροχο, αστείο, ευγενικό και πανέξυπνο σύζυγό μου. Ζήσαμε μια ζωή με απίστευτη τύχη. Αγαπούσαμε ο ένας τον άλλον πάρα πολύ και ήμασταν τόσο ευτυχισμένοι μαζί.

Είμαι απίστευτα περήφανη για τα παιδιά μας, την αντοχή και την υποστήριξή τους τις τελευταίες ημέρες.

Η οικογένειά μου και εγώ παρηγορηθήκαμε πάρα πολύ από την αγάπη που δεχθήκαμε από ανθρώπους από όλο τον κόσμο. Είναι σαφές ότι ο Μάικλ σήμαινε πάρα πολλά για πολλούς από εσάς.

Μας παρηγορεί το γεγονός ότι παραλίγο να τα καταφέρει. Εκανε μια απίστευτη ανάβαση, πήρε τη λάθος διαδρομή και κατέρρευσε σε σημείο όπου δεν μπορούσε να τον δει εύκολα η ομάδα έρευνας. Ο Μάικλ ήταν ένας περιπετειώδης άνθρωπος, είναι μία πλευρά του που τον έκανε τόσο ξεχωριστό.

Είμαστε τόσο ευγνώμονες στους εξαιρετικούς ανθρώπους στη Σύμη που εργάστηκαν ακούραστα για να βοηθήσουν στην ανεύρεσή του. Κάποιοι από αυτούς τους ανθρώπους στο νησί, που δεν είχαν καν ακούσει για τον Μάικλ, δούλευαν από το πρωί μέχρι το βράδυ χωρίς να τους ζητηθεί. Είμαστε επίσης πολύ ευγνώμονες στον Τύπο που μας αντιμετώπισε με μεγάλο σεβασμό.

Αισθάνομαι τόσο τυχερή που έχω τα παιδιά μας και τους καταπληκτικούς μου φίλους.
Πάνω απ’ όλα, νιώθω τόσο τυχερή που έζησα αυτή τη ζωή με τον Μάικλ. Σας ευχαριστώ όλους».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση