ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Τέμπη: Νέο βίντεο δευτερόλεπτα μετά τη σύγκρουση των τρένων

Στο βίντεο ακούγονται οι διασωθέντες να ουρλιάζουν και να καλούν σε βοήθεια, μη μπορώντας να εξηγήσουν τι ακριβώς έγινε και που

ΠΗΓΗ: skai.gr

Ακόμα ένα ανατριχιαστικό βίντεο από τα πρώτα δευτερόλεπτα μετά τη σύγκρουση των τρένων ήρθε στο φως σήμερα.

Το βίντεο έχει τραβήξει επιβάτης του τρένου με το όνομα Αρσλάν, ο οποίος βγήκε από το 5ο βαγόνι και κατέγραψε με το κινητό του τις σκηνές χάους που ακολούθησαν.

Στο βίντεο ακούγονται οι διασωθέντες να ουρλιάζουν και να καλούν σε βοήθεια, μη μπορώντας να εξηγήσουν τι ακριβώς έγινε και που.

Σοκάρουν οι εικόνες των βαγονιών που έχουν τυλιχτεί στις φλόγες.

Όπως τόνισε στο mega, o Αρσλάν, μετανάστης από το Πακιστάν, αφού τράβηξε το βίντεο, ξαναμπήκε στα βαγόνια προκειμένου να βοηθήσει όσο μπορούσε.

«Πήγα 3 μέρες Αθήνα για βόλτα και γύρισα στη Θεσσαλονίκη. Μετά την Λάρισα έγινε το τρακάρισμα. Είδα παράθυρα σπασμένα και βγήκα έξω, και δεν μπορούσα να κατέβω κάτω. Ξαναμπήκα μέσα και μετά άνοιξαν οι πόρτες και βγήκα. Βοήθησα έναν κύριο που έπεσε 3 φορές κάτω και τον έβγαλα έξω».

Στη συνέχεια ανέφερε πως «έπειτα πήγα μπροστά που είχε φωτιά, αλλά δεν μπορούσα να πλησιάσω γιατί ήταν ψηλά πάνω. Ήταν όλα τα βαγόνια τα μπροστά με φωτιά και είχαν αίματα όλα τα παιδιά. ‘Ήρθε και η αστυνομία και η πυροσβεστική. Ήταν πολύ ψηλά δεν μπορούσες να ανέβεις πάνω».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: skai.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση