ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Υπόθεση Λύτρα: Ποινική δίωξη για πλημμέλημα σε βάρος της πρώην συζύγου

Η κατηγορούμενη παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Μονομελές Αυτόφωρο

Ποινική δίωξη για διατάραξη οικιακής ειρήνης και απειλή άσκησε ο εισαγγελέας στην πρώην σύζυγο του Απόστολου Λύτρα η οποία μηνύθηκε, όπως και δύο άλλα πρόσωπα, από την σύζυγο του ποινικολόγου για τα συμβάντα που έλαβαν χώρα χθες το βράδυ στην οικία του ζευγαριού.

Η κατηγορούμενη παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Μονομελές Αυτόφωρο.

Παράλληλα η Εισαγγελία Πρωτοδικών αποστέλλει αντίγραφα της δικογραφίας, για το χθεσινοβραδυνό περιστατικό, στην Εισαγγελία Εφετών προκειμένου να επιληφθεί για έναν εκ των τριών προσώπων που πήγαν χθες στο σπίτι του ζεύγους Λύτρα-Πολυζωγοπούλου, καθώς ο εν λόγω είναι δικηγόρος.

Επίσης αποστέλλεται αντίγραφο και στην ανακρίτρια που χειρίζεται την δικογραφία σε βάρος του κ. Λύτρα για ενδοοικογενειακής βία προκειμένου να αποφανθεί αν ευσταθούν οι ισχυρισμοί της παθούσας ότι έχουν παραβιαστεί οι περιοριστικοί όροι που επιβλήθηκαν στον ποινικολόγο για την βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη.

Αν η δικαστική λειτουργός κρίνει ότι πράγματι ο ποινικολόγος δεν τήρησε ούτε την απαγόρευση μετοίκησης ,ούτε την υποχρέωση της μη προσέγγισης και επαφής με την σύζυγο του, τότε θα ζητήσει την σύλληψη του με την έκδοση εντάλματος.

Οι μηνύσεις

Υπενθυμίζεται πως η Σοφία Πολυζωγοπούλου ενεργοποίησε το βράδυ της Τρίτης το panic button, ενώ παράλληλα κατέθεσε μηνύσεις σε αστυνομικό τμήμα καταγγέλλοντας τον σύζυγό της για παραβίαση των περιοριστικών όρων της υποχρεωτικής μετοίκησης και της απαγόρευσης προσέγγισης, αλλά και πρόσωπα του περιβάλλοντός του, για απειλή, διατάραξη οικιακής ειρήνης και παράνομη βία.

Η κ. Πολυζωγοπούλου ισχυρίζεται ότι πρόσωπα του περιβάλλοντος του κατηγορουμένου μετέβησαν στο σπίτι του ζευγαριού για να πάρουν προσωπικά αντικείμενα του κ. Λύτρα.

Παράλληλα, κατήγγειλε στις διωκτικές αρχές ότι ο κατηγορούμενος της έστειλε μηνύματα στο κινητό που θεωρούνται απειλητικά.

Η παθούσα έχει καταθέσει μήνυση σε βάρος της πρώην συζύγου του Απόστολου Λύτρα, ακόμα ενός προσώπου από το οικογενειακό περιβάλλον του και ενός δικηγόρου, οι οποίοι, σύμφωνα με τη μηνύτρια, χθες το βράδυ πήγαν στο σπίτι για να πάρουν προσωπικά αντικείμενα του κατηγορουμένου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

Η Μεταπολίτευση έκλεισε μεν έναν κύκλο της, αλλά στριφογυρίζει ακόμη ως «μπροστά» ψευδεπίγραφο μέλλον
Kathimerini.gr
 |  ΕΛΛΑΔΑ