ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Υπόθεση Μαρκέλλας: Πίεση από ισχυρό επιχειρηματία καταγγέλλει ο Κούγιας

Ο δικηγόρος της 33χρονης κατηγορουμένης πάντως, Βασίλης Νουλέζας, αρνείται ότι υπήρξε πρόταση συμβιβασμού

Kathimerini.gr

Πόλεμος δικηγόρων ξέσπασε στην υπόθεση της 10χρονης Μαρκέλλας, με τον συνήγορο της οικογένειας, Αλέξη Κούγια, να καταθέτει ότι δέχθηκε πίεση από ισχυρό επιχειρηματία να αποδεχθεί πρόταση εξωδικαστικού συμβιβασμού από την υπεράσπιση της συλληφθείσας. Ο δικηγόρος της 33χρονης κατηγορουμένης πάντως, Βασίλης Νουλέζας, αρνείται ότι υπήρξε πρόταση συμβιβασμού, τονίζοντας στην «Κ» ότι δεν είχε εξουσιοδότηση να διαπραγματευτεί κάτι τέτοιο. Σε ό,τι αφορά τις αναφορές του κ. Κούγια περί εμπλοκής ισχυρού επιχειρηματία στην υπόθεση, ο κ. Νουλέζας διευκρίνισε ότι πράγματι συνάντησε τον επιχειρηματία σε πρόσφατη κοινωνική εκδήλωση. Ξεκαθάρισε ωστόσο, ότι εκείνος είχε άγνοια για την υπόθεση και ότι επικοινώνησε με τον κ. Κούγια «μόνο για να εκφράσει την εκτίμησή του στο πρόσωπό μου».

Ο κ. Κούγιας πάντως, που δημοσιοποίησε το θέμα σε χθεσινή συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, άφησε να εννοηθεί ότι η διαμεσολάβηση του επιχειρηματία ενισχύει τις υποψίες ότι πίσω από την υπόθεση κρύβεται ισχυρό κύκλωμα πορνογραφίας. Η 33χρονη Ειρήνη Μούρθου προφυλακίστηκε την Τρίτη κατηγορούμενη για αρπαγή, βιασμό και πορνογραφία ανηλίκου. Ανακάλεσε την προανακριτική απολογία της και αρνείται περισσότερες από τις κατηγορίες που της αποδίδονται. Προτίθεται μάλιστα να καταθέσει το αμέσως επόμενο διάστημα αίτημα αποφυλάκισης. Χθες, στο μεταξύ, η 10χρονη Μαρκέλλα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και μεταφέρθηκε σε δομή φιλοξενίας ανηλίκων στη Θεσσαλονίκη. Το ίδιο και ο μικρότερος αδελφός της καθώς υπάρχουν ισχυρές αμφιβολίες για το κατά πόσον η μητέρα τους είναι ικανή να διατηρήσει την επιμέλειά τους.

Οι πληροφορίες και καταγγελίες που έγιναν αμέσως μετά την εξαφάνιση της 10χρονης στην αστυνομία και την εισαγγελία ανηλίκων ανέφεραν ότι η 33χρονη συλληφθείσα διατηρούσε φιλική σχέση με τη μητέρα της ανήλικης, τον σύντροφό της καθώς και ένα ακόμα άτομο, ο ρόλος του οποίου στην υπόθεση ερευνάται. Το συγκεκριμένο πρόσωπο μάλιστα φέρεται στο παρελθόν να είχε δεχθεί επίθεση από ομάδα νεαρών, όταν είχε αποπειραθεί να προσεγγίσει την ανήλικη μαθήτρια. Σε άμεση συνάφεια με τα παραπάνω ο μεγαλύτερος αδελφός της δήλωσε σε τηλεοπτική συνέντευξή του ότι «η Μαρκέλλα ξέρει πολλά. Οσο περνάνε οι μέρες έρχονται εικόνες η μία πίσω από την άλλη. Δεν μπορώ να σας πω περισσότερα γιατί σέβομαι την έρευνα. Θα σας πω μόνο ένα πράγμα μόνο. Η Μαρκέλλα δεν ήταν μόνη στο διαμέρισμα με αυτήν τη γυναίκα»...

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση