ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ζαχαριάδης: Η Γεροβασίλη θα μπορούσε να είναι υποψήφια απέναντι στον Κασσελάκη

«Θετική η παρέμβαση Τσίπρα» - Ενόχληση από τη φράση «βρείτε μου αντίπαλο και πάμε» του Κασσελάκη

Kathimerini.gr

Με δριμεία κριτική προς τον Στέφανο Κασσελάκη, αλλά και με προσωπική αναφορά στην Ολγα Γεροβασίλη ως μια «θετική» ενδεχόμενη επιλογή για τη διεκδίκηση της ηγεσίας, σχολίασε τις ραγδαίες εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο Κώστας Ζαχαριάδης.

Σύμφωνα με το στέλεχος της Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ, «η παρέμβαση Τσίπρα είναι απολύτως θετική», σε μια περίοδο που, όπως είπε, ο ΣΥΡΙΖΑ αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα ηγεσίας.

«Την περίοδο Κασσελάκη, το κόμμα κατρακυλά και πολιτικά και δημοσκοπικά. Ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα είναι πολιτικά και οργανωτικά αφυδατωμένος», συμπλήρωσε στη συνέχεια, επισημαίνοντας την ανάγκη ισχυροποίησης του κόμματος.

«Φυσικά θα υπάρξει αντιπαραθετική υποψηφιότητα στον Στέφανο Κασσελάκη», είπε στη συνέχεια, απαντώντας ότι «η Ολγα Γεροβασίλη θα μπορούσε να παίξει αυτόν τον ρόλο».

Στη συνέχεια, άσκησε έντονη κριτική στην ομιλία Κασελάκη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν δέχομαι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να λέει από το βήμα “βρείτε μου αντίπαλο και πάμε”. Δεν είμαστε αντίπαλοι, είμαστε σύντροφοι. Είναι μια απολιτική αντίληψη των πραγμάτων».

«Δεν θα κάνουμε το κόμμα μας αρένα», συμπλήρωσε λέγοντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να απασχολεί το ενδιαφέρον της κοινωνίας πολιτικά και όχι στις κοσμικές στήλες». Για τη χθεσινή δήλωση Τσίπρα, δε, υποστήριξε ότι για να τεθεί ζήτημα παρέμβασής του στο εξάμηνο της νέας ηγεσίας «κάτι δεν πάει καλά».

«Μπορούμε να δεχτούμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι 3ο ή 5ο κόμμα; Δεν θα μιλήσουμε; Δεν θα τοποθετηθούμε; Με τον Αλέξη Τσίπρα κρινόμασταν κάθε μέρα και ο Τσίπρας παραμέρισε μετά τη συντριπτική ήττα. Δεν περιμένουμε κανέναν στη γωνία, το θέμα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ να μη βρεθεί στη γωνία», συμπλήρωσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση