ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Χάλκινο για τον Α. Πελεκάνο στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Πληροφορικής

Επιτυχής κρίνεται η παρουσία της κυπριακής Ομάδας

Επιτυχής κρίνεται η παρουσία της κυπριακής Ομάδας στην 28η Παγκόσμια Ολυμπιάδα Πληροφορικής, η οποία διεξήχθη στο Καζάν – Ρωσία, από τις 12-19 Αυγούστου 2016, σύμφωνα με ανακοίνωση του Κυπριακού Συνδέσμου Πληροφορικής (Cyprus Computer Society - CCS) .

Συγκεκριμένα, απενεμήθη χάλκινο μετάλλιο στον Άγγελο Πελεκάνο, ο οποίος με τις επιδόσεις του τιμά την Κύπρο, όπως αναφέρεται.

Οι επιδόσεις αυτές είναι συνέχεια προηγούμενων διακρίσεων σε Ολυμπιάδες Πληροφορικής και πιο συγκεκριμένα της περσινής Παγκόσμιας Ολυμπιάδας Πληροφορικής που διεξήχθη στο Almaty - Kazakhstan, όπου απενεμήθη επίσης χάλκινο μετάλλιο στον Άγγελο Πελεκάνο και της φετινής 24ης Βαλκανικής Ολυμπιάδας Πληροφορικής που διοργανώθηκε από το Cyprus Computer Society υπό την αιγίδα και στήριξη του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού στη χώρα μας, όπου η Κύπρος κέρδισε ένα αργυρό μετάλλιο με τον Άγγελο Πελεκάνο και ένα χάλκινο με τον Ευριπίδη Παπαευριπίδη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του CCS συγχαίρει θερμά τόσο τον Άγγελο όσο και όλους τους συντελεστές της επιτυχίας, ιδιαιτέρως δε τους εκπαιδευτές οι οποίοι αφιλοκερδώς προετοίμασαν την ομάδα και προσβλέπει σε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον.

Geek: Τελευταία Ενημέρωση