ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Mercedes-Maybach EQS: Η επιτομή της πολυτέλειας σε τέσσερις τροχούς

Η μάρκα Mercedes-Maybach πάντα αντιπροσωπεύει την τεχνολογία αιχμής, τη χειροποίητη ακρίβεια και την αποκλειστικότητα

autokinito.com.cy

autokinito.com.cy

https://autokinito.com.cy/

facebookinstagram

Η Mercedes-Maybach επεκτείνει τη γκάμα προϊόντων της με ένα πολυτελές ηλεκτρικό SUV βασισμένο στην αρθρωτή αρχιτεκτονική για ηλεκτρικά executive οχήματα πολυτελείας. Με το Concept EQS, η Mercedes-Maybach παρέχει μια καθαρή ματιά του πρώτου πλήρως ηλεκτρικού μοντέλου παραγωγής για την παραδοσιακή πολυτελή μάρκα. Το πρωτότυπο φέρει γνήσια χαρακτηριστικά της Maybach κάνει ένα βήμα προς έναν πιο προοδευτικό τρόπο παρουσίασης της μάρκας στην ηλεκτρική εποχή.

Η μάρκα Mercedes-Maybach πάντα αντιπροσωπεύει την τεχνολογία αιχμής, τη χειροποίητη ακρίβεια και την αποκλειστικότητα. Το εσωτερικό του Concept Mercedes-Maybach EQS είναι εξίσου συναισθηματικό και στιλάτο όπως και το εξωτερικό, ενώ σχεδιάστηκε εντελώς ψηφιακά. Ο χαρακτήρας του χώρου υπόσχεται πολυτελή ταξίδια στο υψηλότερο επίπεδο, με τα μπροστινά καθίσματα να φέρουν χαρακτηριστικά της Mercedes-Maybach S-Class.

Η πίσω σουίτα πρώτης θέσης με δύο μεγάλα ατομικά καθίσματα-εμπνευσμένα επίσης από την S-Class-καθώς και το σύστημα ψυχαγωγίας High-End Rear Seat εγγυώνται το υψηλότερο επίπεδο άνεσης μέσα στο όχημα.

Το πίσω μέρος γίνεται ένας άνετος μέρος για εργασία ή ξεκούραση χάρη στα Executive καθίσματα και το πακέτο Chauffeur. Σε αυτό προστίθενται αποκλειστικές λεπτομέρειες όπως τα νέα πάνελ των πόρτων και τα υποβραχιόνια. Υπάρχουν επίσης στοιχεία επένδυσης σε λευκή λάκα πιάνου και υλικά σε βαθύ μπλε, που δημιουργούν μια ατμόσφαιρα ενός γιοτ.

Επίσης, στο εσωτερικό ξεχωρίζει η οθόνη MBUX Hyperscreen με αποκλειστικό στυλ ειδικά για τη Maybach. Αυτή η μεγάλη οθόνη εκτείνεται σχεδόν από την μια πλευρά της καμπίνας και του πίνακα οργάνων στην άλλη. Πρόκειται για τρεις οθόνες κάτω από ένα γυάλινο κάλυμμα και φαίνεται να συγχωνεύονται σε μία. Η οθόνη OLED 12,3 ιντσών για τον συνοδηγό του προσφέρει τη δική του επιφάνεια ελέγχου, όπου οι λειτουργίες ψυχαγωγίας είναι διαθέσιμες μόνο όταν το αυτοκίνητο οδηγείται σύμφωνα με τους κώδικα οδικής κυκλοφορίας της χώρας. Εάν η εσωτερική κάμερα εντοπίσει ότι ο οδηγός κοιτάζει την οθόνη του συνοδηγού, η οθόνη απενεργοποιείται.

Το ConceptMercedes-Maybach EQS βασίζεται στην αρθρωτή πλατφόρμα για ηλεκτρικά οχήματα πολυτελείας και κατηγορίας executive από τη Mercedes-Benz. Σε αυτή τη βάση είναι κτισμένο και το πλήρως ηλεκτρικό EQS SUV. Τέλος, το ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης εξασφαλίζει εξαιρετικά ομαλή και αθόρυβη λειτουργία και παρέχει ένα νέο επίπεδο ηρεμίας και χαλάρωσης στο εσωτερικό ενώ η εμβέλεια χρήσης του με μία φόρτιση που ξεπερνά τα 600 χιλιόμετρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

autokinito.com.cy

Αυτοκίνηση: Τελευταία Ενημέρωση