ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Υψηλά επίπεδα εξατομίκευσης από τη σειρά MANUFAKTUR για την Mercedes-Benz EQS

Η νέα σειρά εξατομίκευσης έτυχε εξαιρετική υποδοχής από τους πελάτες της Mercedes-Benz

autokinito.com.cy

autokinito.com.cy

https://autokinito.com.cy/

facebookinstagram

Πριν από ένα περίπου χρόνο η Mercedes-Benz παρουσίασε τη σειρά MANUFAKTUR η οποία κυκλοφόρησε σε αποκλειστικές σειρές μοντέλων όπως τη Mercedes-AMG GT 4-Door Coupé, την έκδοση Mercedes-Benz S-Class με μακρύ μεταξόνιο, τη Mercedes-Maybach S-Class και την G-Class.

Η νέα σειρά εξατομίκευσης έτυχε εξαιρετική υποδοχής από τους πελάτες της Mercedes-Benz. Πρόσφατα το EQS, το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό πολυτελές μοντέλο από την Mercedes και τη Mercedes-AMG, έγινε το νέο μοντέλο που μπορεί επίσης να δεχθεί σωρεία εξατομικεύσεων από τη γκάμα MANUFAKTUR.

Τα ειδικά φινιρίσματα βαφής και οι ποιοτικές βελτιώσεις στο εσωτερικό διευρύνουν τις δυνατότητες συναρμολόγησης ενός EQS που ταιριάζει στο προσωπικό γούστο του ιδιοκτήτη του. Διατίθενται συνολικά εννέα χρώματα MANUFAKTUR, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που είδαμε στην S-Class, όπως το MANUFAKTUR Vintage Blue (μη μεταλλικό) ή το MANUFAKTUR Magno Kalahari.

Όπως και με την S‑Class, υπάρχει το Εσωτερικό Πακέτο MANUFAKTUR που διατίθεται για το EQS επίσης σε συνδυασμό με το εσωτερικό της AMG Line. To ίδιο και για το EQS της Mercedes-AMG. Τα μπροστινά και τα πίσω καθίσματα είναι ντυμένα σε δέρμα Nappa και διαθέτουν περίπλοκα κοψίματα σε σχήμα διαμαντιού. Το δέρμα Nappa σε χρώμα MANUFAKTUR χρησιμοποιείται επίσης για τα υποβραχιόνια στις πόρτες, την κεντρική κονσόλα και το κάτω τμήμα του ταμπλό. Τα χρώματα MANUFAKTUR tobacco brown, mystic red και rosé grey είναι καινούργια στη σειρά αυτή ενώ ένα άλλο χαρακτηριστικό είναι το τιμόνι MANUFAKTUR που καλύπτεται στο χέρι από δέρμα Nappa και συνδυάζεται με το αντίστοιχο χρώμα του εσωτερικού.

Τα πατάκια δαπέδου είναι φτιαγμένα από δέρμα Nappa, με τα πατάκια και τα μαξιλάρια των προσκεφάλων να είναι κεντημένα με το αστέρι της Mercedes-Benz ή το λογότυπο Mercedes-AMG. Τα φωτιζόμενα διακοσμητικά πλευρικά σπόϊλερ φέρουν τα γράμματα της μάρκας και ένα αποκλειστικό σχέδιο MANUFAKTUR, με την κεντρική κονσόλα να είναι διακοσμημένη με γράμματα MANUFAKTUR σε εμφάνιση χρωμίου.

Τέλος, το Emblem Package διατίθεται για τον εσωτερικό χώρο του βασικού μοντέλου με μαύρη ταπετσαρία καθισμάτων και μαύρο χαλί. Τα πατάκια δαπέδου και τα μαξιλάρια προσκέφαλου είναι επίσης κεντημένα με το αστέρι Mercedes-Benz.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

autokinito.com.cy

Αυτοκίνηση: Τελευταία Ενημέρωση