ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ειδήσεις που χρειάζεσαι, αναλύσεις που εμπιστεύεσαι

Καλοκαιρινή Προσφορά - Διαβάστε όλη την εφημερίδα στο κινητό σας με €0.99 την εβδομάδα και με μόνο 5 βήματα

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

1. H Έντυπη έκδοση της Καθημερινής της Κυριακής βρίσκεται στην εφαρμογή της Καθημερινής Κύπρου σε δύο μορφές: α. Σε λίστα θεμάτων β. Σε PDF. Το περιοδικό Beautiful People βρίσκεται σε PDF.2. Κατεβάστε και ανοίξετε την εφαρμογή της Καθημερινής Κύπρου από το itunes Αppstore ή Google Play, ανοίξετε την εφαρμογή και κάτω αριστερά θα βρείτε το εικονίδιο "έντυπη". Πατήστε το εικονίδιο.3. Αφού πατήσετε το εικονίδιο "έντυπη", θα σας ανοίξει την λίστα με τα θέματα της έντυπης έκδοσης. Πατήστε σε ένα από τα θέματα και θα σας ρωτήσει αν επιθυμείτε να γίνεται συνδρομητής με μια βδομάδα δωρεάν δοκιμή.


4. Συμπληρώστε το email που θα σας ζητηθεί. ΠΡΟΣΟΧΗ το email αυτό είναι η προσωπική σας ταυτότητα στην συνδρομή για αυτό ΠΡΕΠΕΙ να βρίσκεται εγκατεστημένο στο κινητό που θα γίνει η συνδρομή. Χρησιμεύει επίσης για να κάνετε επαναφορά συνδρομής σε περίπτωση αλλαγής κινητού ή διαβάσματος σε άλλη συσκευή. 5. Αφού συμπληρώσετε το email σας θα λάβετε την ενεργοποίηση της συνδρομής σας στο mailbox σας. Πατήστε τον σύνδεσμο και θα σας ανοίξει η εφαρμογή με ξεκλειδωμένα θα άρθρα της έντυπης έκδοση. Στην πορεία θα σας ζητηθεί από το appstore σας να επιβεβαιώσετε πως επιθυμείτε να κάνετε την συνδρομή στην Καθημερινή.Τρόποι διαβάσματος της έντυπης έκδοσης στο κινητό σας.Μπορείτε να διαβάσετε την έκδοση ή και τις προηγούμενες εκδόσεις είτε μέσω του menu της εφαρμογής και επιλέγοντας το τμήμα που σας ενδιαφέρει. Είτε κατεβάζοντας το σχετικό PDF. Στην εφαρμογή βρίσκονται ΟΛΑ τα κείμενα και άρθρα της έντυπης έκδοσης όπως κυκλοφορεί στο χαρτί.

Κατεβάστε την εφαρμογή της Καθημερινής Κύπρου πατώντας του πιο κάτω συνδέσμους:Για κινητές συσκευές iphone/ ipadΓια κινητές συσκευές android

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κινητά-tablets: Τελευταία Ενημέρωση