ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Α.Νεοκλέους: Έρχονται νέες ψηφιακές υπηρεσίες από την Cyta

Το πιο γρήγορο δίκτυο της Ευρώπης για 2η συνεχή χρονιά το δίκτυο Cytamobile- Vodafone-τί ανακοίνωσε στο Digital Agenda Cyprus Summit

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Αποτελεσματικότητα και ευκολία για τον χρήστη στη νέα ψηφιακή εποχή, είναι η βάση των νέων προτζεκτ της Cyta, όπως αναφέρθηκε στην παρουσίαση του CEO του οργανισμού, Ανδρέα Νεοκλέους, στο πλαίσιο του Digital Agenda Cyprus Summit. Σε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα παρουσίαση, σκιαγράφησε τις εξελίξεις στη νέα ψηφιακή εποχή, αναφέρθηκε στις μεταβαλλόμενες πραγματικότητες μεταξύ ψηφιακού και φυσικού κόσμου, και υπογράμμισε την σημασία της ισορροπίας μεταξύ των δύο, κατά τρόπο που η τεχνολογία να απλοποιεί την ζωή, χωρίς παρεμβολές. Σε αυτό το πλαίσιο ο Ανδρέας Νεοκλέους ανακοίνωσε τα πλάνα της Cyta για νέες ψηφιακές υπηρεσίες τις οποίες θα λανσάρει η εταιρεία πριν το τέλος του 2022.

Συγκεκριμένα, πριν το τέλος του 2022, οι πελάτες της Cyta θα έχουν στη διάθεσή τους το My Cyta app, μια νέα εφαρμογή για android και ios που θα λειτουργεί ως ολοκληρωμένο κανάλι προσωπικής, ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης και θα τους προσφέρει πρόσβαση σε αποκλειστικό Σχέδιο Επιβράβευσης με δώρα, εκπτώσεις και μοναδικές εμπειρίες. Επιπλέον, το περιεχόμενο της Cytavision θα είναι διαθέσιμο μέσω εφαρμογής σε έξυπνες συσκευές τηλεόρασης (smart tv), χωρίς τη χρήση αποκωδικοποιητή.

 Ανακοίνωσε επίσης ότι το δίκτυο της Cytamobile-Vodafone βραβεύτηκε ως «Tο πιο γρήγορο δίκτυο κινητής στην Ευρώπη, για 2η συνεχή χρονιά. Η βράβευση βασίστηκε σε εκατομμύρια μετρήσεις που έγιναν σε πραγματικές συνθήκες, μέσω της εφαρμογής Speedtest®, από το σύνολο των Ευρωπαίων καταναλωτών, κατά το 2ο και 3ο τρίμηνο του 2022, με το Speed Score™ της Cyta να ξεπερνά όλα τα ευρωπαϊκά δίκτυα κινητής.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κινητά-tablets: Τελευταία Ενημέρωση