ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Διαβάστε την Καθημερινή της Κυριακής στο κινητό σας

Νέα αναβάθμιση της εφαρμογής της Καθημερινής Κύπρου

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η Καθημερινή Κύπρου ανακοινώνει την διανομή της τελευταίας έκδοσης της εφαρμογής της v.9.10 για κινητά iPhone και v.2.6 για κινητά android. 

H νέα έκδοση επιλύει τα ζητήματα εγγραφής και διαβάσματος της έντυπης έκδοσης που είχαν παρατηρηθεί το τελευταίο διάστημα. Τώρα μπορείτε να διαβάσετε όλη την έντυπη έκδοση της Καθημερινής της Κυριακής αλλά και της Οικονομικής Καθημερινής της Τετάρτης, δημιουργώντας συνδρομή απευθείας στο apple itunes και google play. Η συνδρομή ισχύει και μπορεί να μεταφερθεί σε όλες τις συσκευές ιδίου τύπου (iOS ή Android) του ίδιου αναγνώστη.

Ειδοποιήσεις (notifications)

Επίσης η νέα έκδοση της Καθημερινής Κύπρου εισαγάγει νέο απλοποιημένο τρόπο επιλογής ειδοποιήσεων: Ο χρήστης μπορεί να επιλέγει την ενημέρωση των ειδοποιήσεων με βάση την ποσότητα των ειδοποιήσεων που θέλει να λαμβάνει. Δηλαδή μέχρι 15 ειδοποιήσεις την ημέρα στην βασική ενημέρωση ή μέχρι και 30 ειδοποιήσεις την ημέρα για την συνεχή ενημέρωση.

Στην νέα έκδοση αυξάνεται σημαντικά η ταχύτητα φόρτωσης των ειδήσεων και παρέχει ομαλότερη εναλλαγή σελίδων και κατηγοριών.

Τέλος, η νέα εφαρμογή της Καθημερινής Κύπρου παρέχει δυνατότητα στο πρωτοσέλιδο της για εκπομπή βίντεο σε πραγματικό χρόνο με autoplay. Αυτό δοκιμάστηκε με μεγάλη επιτυχία με την ζωντανή μετάδοση του συνεδρίου Economist Cyprus μέσω της εφαρμογής.
Υπενθυμίζεται πως η εφαρμογή της Καθημερινής Κύπρου είναι η μοναδική native ειδησεογραφική εφαρμογή στην Κύπρο που προσφέρει πέραν της συνεχούς και έγκυρης ενημέρωσης, ζωντανές μεταδώσεις αγώνων ποδοσφαίρου του κυπριακού πρωταθλήματος, οδηγό εξόδου με 2000 εστιατόρια, και καθημερινό οδηγό εφημερευόντων φαρμακείων με χάρτη οδηγιών πρόσβασης.

Για ενημέρωση για την τελευταία έκδοση της εφαρμογής παρακαλώ πατήστε του συνδέσμους

για κινητά iPhone

για κινητά android

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κινητά-tablets: Τελευταία Ενημέρωση