ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

iPhone 14: Διέρρευσαν τα καλούπια των τεσσάρων νέων μοντέλων

Αλλαγές στα μεγέθη των νέων iPhone 14 ετοιμάζει η Apple σύμφωνα με εικόνα που διέρρευσε στο Διαδίκτυο

Kathimerini.gr

Φωτογραφία που ισχυρίζεται ότι δείχνει τα καλούπια των επερχόμενων μοντέλων iPhone 14 της Apple διέρρευσε στο Διαδίκτυο.

Η εικόνα προέρχεται από το Weibo και πιθανότατα τα καλούπια προορίζονται για την κατασκευή θηκών από άλλους κατασκευαστές, ωστόσο φαίνεται ότι επιβεβαιώνουν τις φήμες των τελευταίων μηνών αναφορικά με το μέγεθος των νέων iPhone.

Η πρώτη αξιοσημείωτη διαφορά στη νέα σειρά είναι η έλλειψη μοντέλου iPhone mini. Ακόμη, τα μεγέθη των iPhone αλλάζουν το 2022 και η Apple καταργεί το iPhone των 5,4 ιντσών καθώς αποδείχθηκε ότι δεν ήταν ιδιαίτερα δημοφιλές.

Έτσι λοιπόν θα έχουμε ένα iPhone 14 και ένα iPhone 14 μεγέθους 6,1 ιντσών, ενώ οι εκδόσεις Max και Pro Max θα φτάνουν τις 6,7 ίντσες. Τα iPhone 14 αναμένεται να μοιάζουν με τα iPhone 13 καθώς θα ακολουθούν την ίδια επίπεδη σχεδίαση.

Μικρές αλλαγές αναμένονται στο εξόγκωμα του πλαισίου της κάμερας σε όλη τη σειρά. Σύμφωνα με τα σχέδια του iPhone 14 Pro Max που μοιράζεται ο Max Weinbach, το πλαίσιο αυτό στο Pro Max μοντέλο του 2022 θα έχει πάχος 4,17 mm ή 0,57 mm μεγαλύτερο από το αντίστοιχο που είχαμε με το iPhone 13 Pro Max.

Ο αναλυτής της Apple Ming-Chi Kuo πιστεύει ότι τα μοντέλα Pro iPhone 2022 θα διαθέτουν κάμερα 48 megapixel, η οποία θα αποτελέσει μια σημαντική βελτίωση σε σχέση με την τρέχουσα κάμερα 12 megapixel και δυνατότητες εγγραφής βίντεο 8K.

Πληροφορίες από Μacrumors

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.gr

Κινητά-tablets: Τελευταία Ενημέρωση