ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

iPhone 15: Χιλιάδες παράπονα για υπερθέρμανση

Περισσότεροι από 2.000 χρήστες σε φόρουμ της Apple δήλωσαν ότι αντιμετώπισαν πρόβλημα υπερθέρμανσης

Kathimerini.gr

Χιλιάδες πελάτες της Apple παραπονέθηκαν ότι τo τελευταίο μοντέλο iPhone 15 υπερθερμαίνεται, λίγες μέρες μετά το λανσάρισμά του.

Aγοραστές του νέου iPhone 15 Pro και του Pro Max ανέφεραν σε διαδικτυακά φόρουμ –συμπεριλαμβανομένων των σελίδων υποστήριξης πελατών της Apple, του Reddit και άλλων πλατφορμών κοινωνικής δικτύωσης– ότι οι συσκευές τους είναι τόσο ζεστές που δεν μπορούν να τις αγγίξουν.

Περισσότεροι από 2.000 χρήστες σε φόρουμ της Apple δήλωσαν ότι αντιμετώπισαν το πρόβλημα υπερθέρμανσης.

Αλλοι ωστόσο αρνήθηκαν ότι υπήρξε τέτοιου είδους πρόβλημα, το οποίο ειδικοί απέδωσαν σε φτηνά καλώδια φόρτισης και στην υπερβολική χρήση εφαρμογών βίντεο ή παιχνιδιών.

Η Apple αρνήθηκε να σχολιάσει τις αναφορές. Οι σελίδες υποστήριξης πελατών της υποδεικνύουν ότι τα iPhone «ενδέχεται να ζεσταθούν» κατά την πρώτη ρύθμιση, τη χρήση ασύρματης φόρτισης ή την αναπαραγωγή «εφαρμογών έντασης».

Το iPhone 15 Pro είναι το πρώτο smartphone που κατασκευάζεται με βάση τη νέα τεχνολογία τσιπ 3nm από την Taiwan Semiconductor Manufacturing Company, τον κατασκευαστή τσιπ που προμηθεύει την Apple καθώς και τη Nvidia και πολλές άλλες εταιρείες της Silicon Valley.

Η πιο σημαντική αλλαγή ωστόσο, είναι η διακοπή της σύνδεσης Lightning της Apple και η καθιέρωση της φόρτισης με θύρα USB-C, καθώς η Apple αναγκάστηκε να ευθυγραμμιστεί με τον νέο κανονισμό της Ε.Ε., βάσει του οποίου όλες οι φορητές ηλεκτρονικές συσκευές θα πρέπει να χρησιμοποιούν τον ίδιο φορτιστή με τη συγκεκριμένη υποδοχή που θα είναι κοινός για τα iPhone, τα iPad και τους υπολογιστές Mac.

Με πληροφορίες από FT

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.gr

Κινητά-tablets: Τελευταία Ενημέρωση