ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Οι 10 δημοφιλέστερες παραγωγές του κυπριακού Netflix

Τι επέλεξαν οι Κύπριοι στο Netflix;

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ενδιαφέρουσες αφήξεις συνθέτουν ένα ακόμα πιο ενδιαφέρον top 10, γεμάτο σειρές και ταινίες για όλα τα γούστα. Την παράσταση κλέβει, ωστόσο, το ''The Lost Pirate Kingdom'', που σαν ντοκιμαντέρ παρουσιάζει τους πραγματικούς πειρατές της Καραϊβικής. Ανάμεσα σε άλλα, η πολυσηζητημένη σειρά ''Behind Her Eyes'' αλλά και ο νέος εθισμός, η σειρά ''The One''.

1.Yes Day

Όταν πρωτογνωρίστηκαν, η Allison και ο Carlos, λάτρευαν τις περιπέτειες, έλεγαν ''ναι'' σε όλα. Μέτα άρχισαν να έρχονται τα παιδιά τους και σιγά - σιγά οι περιπέτειες σταμάτησαν. Έτσι αποφασίζουν να έχουν ένα ''Yes Day'' κάθε τόσο, δηλαδή μια μέρα όπου θα λένε ''Ναι'' ό,τι θέλουν τα παιδιά τους.

2. The One

Δέκα χρόνια αφότου οι επιστήμονες ανακάλυψαν πως όλοι έχουν ένα γονίδιο που μοιράζονται με μόνο ένα ακόμα άτομο, εκατομμύρια άνθρωποι επιλέγουν τη μέθοδο αυτή με σκοπό να γνωρίσουν το άλλο τους μισό. Τώρα, πέντε ακόμα άνθρωποι γνωρίζουν το ταίρι τους, αλλά ακόμα και αυτοί έχουν μυστικά, και κάποια απ' αυτά είναι πιο σοκαριστικά, και πιο επικίνδυνα από άλλων.

3. Ginny & Georgia

H Georgia Miller είναι ελεύθερο πνεύμα. Μαζί με την κόρη της, Ginny, και τον γιο της, Austin, μετακομίζουν Βόρεια, σε μια μικρή πόλη του New England αναζητώντας μια νέα αρχή. Γρήγορα αντιλαμβάνονται πως μια νέα αρχή δεν είναι πάντα τόσο εύκολη.

4. The Lost Pirate Kingdom

Οι πραγματικοί πειρατές της Καραϊβικής αναζητούν πλούτο σε όλο τον κόσμο και δημιουργούν μια απρόσμενα δημοκρατική Δημοκρατία, σε αυτή τη σειρά ντοκιμαντέρ.

5. New Amsterdam

Το πιο παλιό νοσοκομείο της Αμερικής υποδέχεται έναν νέο διευθυντή, ο οποίος προσπαθεί να αλλάξει τα δεδομένα και σώσει ζωές. Αυτά, όσο επιχειρεί να αναβιώσει μια υπηρεσία που καταρρέει.

6. Behind Her Eyes

Η Louise, μια νεαρή χωρισμένη μητέρα, μεγαλώνει μόνη της τον γιο της. Σε μια συγκυρία ή ένα παιχνίδι της ζωής γνωρίζει και ένα γοητευτικό άντρα, τον David, που μετέπειτα μαθαίνει πως είναι το νέο της αφεντικό, ενώ παράλληλα δένεται και με τη μυστηριώδη γυναίκα του, Adele, χωρίς αυτός να το γνωρίζει.

7. The Bold Type

Σε ένα γυναικείο περιοδικό της Νέας Υόρκης, τρεις millennials προσπαθούν να διαχειριστούν τις καριέρες τους, τις ερωτικές και φιλικές σχέσεις και τη ζωή στην πόλη, όσο παράλληλα βρίσκουν τον εαυτό τους.

8. Paper Lives

Στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης, ένας εργάτης παίρνει υπό την προστασία του ένα μικρό αγόρι. Σύντομα έρχεται αντιμέτωπος με την δική του τραυματική παιδική ηλικία.

9. Dora and the Lost City of Gold

Όταν οι γονείς της εξαφανίζονται στην αναζήτηση μιας αρχαίας πόλης, η νεαρή εξερευνήτρια και οι φίλοι της ταξιδεύουν στην ζούγκλα για να τους σώσουν.

10. Sentinelle

Μια ειδικά εκπαιδευμένη Γαλλίδα στρατιωτικός επιστρέφει σπίτι μετά από μια τραυματική μάχη. Αξιοποιώντας τις ικανότητές της, ξεκινά ένα κυνήγι με στόχο τον άντρα που τραυμάτισε την αδερφή της.

Πηγή: Must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Good Life: Τελευταία Ενημέρωση

Ένας χώρος ο οποίος έγινε established στο κέντρο της πόλης, τόσο χάρη στην αισθητική του όσο και χάρη στο πολύ νόστιμο, ...
Wiz Guide
 |  ΕΞΟΔΟΣ