ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

4 βιώσιμα lifestyle brands για να εντάξετε στην καθημερινότητά σας

Κάντε τον πλανήτη ένα καλύτερο μέρος, με μικρές αλλαγές στην καθημερινότητά σας

must.com.cy

Της Ριάνας Στυλιανού

Είμαστε πλέον ενημερωμένοι για τη σημασία της βιωσιμότητας και του zero waste. Γι’ αυτό και έχουμε πάντα τα 5Rs στο μυαλό μας που είναι τα εξής: Refuse, Reduce, Reuse, Repurpose, Recycle. Οι αλλαγές που προκύπτουν για τη λύση περιβαλλοντικών προβλημάτων είναι πολλές, εμείς σας προτείνουμε μερικές.

yesstraws.com 

Ως γνωστών, τα πλαστικά καλαμάκια μιας χρήσης είναι επιβλαβή για το περιβάλλον μας. Είναι ένα από τα δέκα πράγματα που βρίσκονται πιο συχνά στις παραλίες και είναι η αιτία θανάτου για χιλιάδες ψάρια και ζώα. Σε μια προσπάθεια να αλλάξουμε τις συνήθειες μας και να προστατεύσουμε την άγρια ζωή, έχουν θεσπιστεί απαγορεύσεις για τα πλαστικά καλαμάκια σε πολλές χώρες. Από αυτές τις αλλαγές προέκυψαν πολλές φιλικές προς το περιβάλλον εναλλακτικές λύσεις όπως για παράδειγμα τα καλαμάκια φτιαγμένα από άλλα υλικά. Χαρτί, bamboo και Stainless steel είναι τα υλικά που αντικαθιστούν πλέον το πλαστικό, και ένα brand από το οποίο μπορείτε να τα προμηθευτείτε είναι το YesStraws.

www.greentoys.com 

Τα Green Toys είναι το όνειρο κάθε μαμάς που σέβεται το περιβάλλον και θέλει να παρέχει στο παιδί της το καταλληλότερο για αυτό περιβάλλον. Παιχνίδια φτιαγμένα με 100% ανακυκλωμένα υλικά, όπως για παράδειγμα πλαστικά μπιμπερό, είναι συσκευασμένα σε κουτιά που είναι επίσης φτιαγμένα με ανακυκλώσιμα υλικά, ενώ το μελάνι που χρησιμοποιούν προέρχεται από τη σόγια, είναι το αποτέλεσμα που φέρει η νέα επωνυμία Green Toys. Το σύστημα κατασκευής αυτών των παιχνιδιών εκτρέπει υλικά από τους χώρους υγειονομικής ταφής, γεγονός που εξοικονομεί ενέργεια και μειώνει το αποτύπωμα άνθρακα.

Organicbasics.com 

Η μάρκα ρούχων Organic Basics με έδρα την Κοπεγχάγη ειδικεύεται σε άνετα και διαχρονικά ρούχα, που πρέπει να συμπεριλαμβάνει η κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα. Το στοιχείο που την κάνει να διαφέρει από πολλά άλλα brands, είναι το γεγονός ότι συνεργάζεται με οικολογικά εργοστάσια σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Πορτογαλίας, της Τουρκίας και της Ιταλίας, για να μειώσει έτσι τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις της.

Facehalo.com 

O κόσμος άλλαξε, και εμείς υιοθετούμε νέες συνήθειες που αφορούν την αντιμετώπιση περιβαλλοντικών προβλημάτων, κάνοντας το ifestyle μας πιο βιώσιμο. Αντικαθιστούμε λοιπόν τα pads μίας χρήσης για ντεμακιγιάζ, και επενδύουμε στα Face Halo. Τα συγκριμένα, ειδικά σχεδιασμένα cloths, βοηθούν στην απομάκρυνση μακιγιάζ και ριπών από το πρόσωπο, κάνει ταυτόχρονα απολέπιση ενώ συμβάλλουν σοβαρά και στο πορτοφόλι σας, καθώς μπορείτε απλά να τα πλένετε στο πλυντήριο χωρίς να χρειάζεται να αγοράζετε συνεχώς βαμβάκια.

Good Life: Τελευταία Ενημέρωση

To LPM Restaurant & Bar Limassol προσθέτει στο πρωτότυπο μενού του ένα επώνυμο La Vie en Rosé brunch από το Σαββάτο 4 ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΞΟΔΟΣ