ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

5 ταινίες για cozy movie night

Επιλογές για κρύες νύχτες

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Μπορούμε πλέον να λέμε πως είναι και επίσημα χειμώνας στην Κύπρο. Οι νύχτες είναι υπερβολικά κρύες και εμείς απλά ψάχνουμε τι να κάνουμε όσο βρισκόμαστε στο σπίτι. Φτιάξε λοιπόν popcorn ή κάτι για σνακ, βάλε την ζεστή κουβερτούλα στον καναπέ και διάλεξε μία από τις 5 ταινίες που συγκεντρώσαμε, που θα σε κάνουν να γελάσεις ή θα σε παρασύρουν σε άλλες καταστάσεις.

Oblivion

Η Γη έχει καταστραφή μετά από μακροχρόνιους πολέμους με εξωγήινους. Ένας βετεράνος απεσταλμένος να μαζέψει τους τελευταίους πόρους από τη Γη ανακαλύπτει ένα αεροσκάφος και αυτά που υπάρχουν μέσα τον κάνουν να αμφισβητεί όλα όσα πίστευε πως γνώριζε. Η τύχη της ανθρωπότητας μπορεί να είναι στα χέρια του πια.

Don't Breathe

Είναι τυφλός και πλούσιος. Ο ιδανικός στόχος για τρεις διαρρήκτες. Τα πράγματα όμως ανατρέπονται και οι τρεις έφηβοι ληστές βρίσκονται στο στόχαστρο ενός θανατηφόρου κυνηγητού.

Zombieland

Μια μετα-αποκαλυπτική κωμωδία, με πρωταγωνιστή έναν geek που ταξιδεύει στο μέσο της αποκάλυψης των ζόμπι. Στη διαδρομή συναντά τρεις ξένους και όλοι μαζί συνεχίζουν διασχίζοντας τη νοτιοδυτική Αμερική προσπαθώντας να βρουν καταφύγιο μακριά από τον κίνδυνο.

Little Evil

Στην κωμωδία τρόμου ένας άντρας πσοπαθεί διακαώς να δημιουργήσει μια σχέση με τον γιο της νέας του συζύγου. Ωστόσο αρχίζει να υποψιάζεται πως ο μικρός είναι δαίμονας.

La La Land

Μια φιλόδοξη ηθοποιός δουλεύει ως σερβιτόρα ανάμεσα στις οντισιόν. Ένας τζαζ μουσικής παίζει περιστασιακά σε κακόφημα μπαρ. Όσο έρχεται η επιτυχία έρχονται αντιμέτωποι με αποφάσεις που μπορεί να μπουν ανάμεσα στη σχέση τους, και τα όνειρα που έχτισαν απειλούν να τους χωρίσουν.

Πηγή: Must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Good Life: Τελευταία Ενημέρωση