ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Αγαπημένη σειρά ρίχνει αυλαία μετά από 4 σεζόν

Τέλος στο «Good Girls»

must.com.cy

ΤΟΥ ΝΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Τα ''Good Girls'' δεν θα μπλέκουν σε μπελάδες για πολύ καιρό ακόμα, απ' ό,τι φαίνεται. Η αγαπημένη δραματική σειρά, που είδε τρεις οικοκυρές να διαπράττουν μια ληστεία και στη συνέχεια να δημιουργούν σχέσεις με τον υπόκοσμο, πρόκειται να ολοκληρωθεί με το τέλος του 4ου κύκλου, που αυτό τον καιρό προβάλλεται από το NBC.

Στην προβολή της στο αμερικανικό δίκτυο απομένουν 5 επεισόδια για να ολοκληρωθεί ο κύκλος (και η σειρά) με τις Μυστικές Υπηρεσίες να πλησιάζουν όλο και περισσότερο σε όσους βρίσκονται πίσω από την επιχείρηση πλαστών χρημάτων όσο η Beth προσπαθεί να φτιάξει τον δικό της δρόμο στον υπόκοσμο, μακριά από τον Rio.

Το ''Good Girls'' ήταν και το τελευταίο... ερωτηματικό στο πρόγραμμα του NBC μετά την ανακοίνωση του τέλους σειρών όπως το ''Manifest'', του ''This Is Us'' και του ''Brooklyn Nine-Nine'' και ανανέωσης άλλων όπως οι ''The Blacklist'', ''New Amsterdam'', ''Chicago Fire'' κ.ά.

Να θυμίσουμε πως εμείς παρακολουθήσαμε 3 σεζόν στο Netflix, με την τέταρτη να έρχεται στην πλατφόρμα φέτος, μετά την ολοκλήρωση στο NBC όπως γινόταν πάντα. Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Christina Hendricks, Retta, Mae Whitman, Manny Montana, Matthew Lillard κ.ά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Good Life: Τελευταία Ενημέρωση