ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Αυτή η αγαπημένη σειρά επέστρεψε στο Netflix με νέα επεισόδια

Κυκλοφόρησαν τα νέα επεισόδια της «Selena»

mustonline

must.com.cy

ΤΟΥ ΝΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Το Netflix έχει άπειρες σειρές που μπορούν να σε καθηλώσουν, αυτό είναι σίγουρο. Το ''κακό'' όμως είναι πως βλέπεις την πρώτη σεζόν, εθίζεσαι, μετά τελειώνει και πρέπει να περιμένεις τουλάχιστον ένα χρόνο για να δεις τη συνέχεια. Αυτό συμβαίνει συνήθως γιατί αφού προβληθεί η πρώτη σεζόν, αναλόγως της επιτυχίας και της ζήτησης θα πάρει πράσινο φως για να τροχιοδρομηθούν τα γυρίσματα.

Οι συντελεστές της σειράς ''Selena'', ωστόσο, φαίνεται πως ήταν προετοιμασμένοι αφού το δεύτερο μέρος είναι πλέον διαθέσιμο στο Netflix πέντε μόλις μήνες μετά το πρώτο.

Τα πρώτα 9 επεισόδια παρουσίασαν τα πρώτα βήματα της σούπερ σταρ Selena Quintanilla, ξεκινώντας με τις πρώτες μέρες όσο τραγουδούσε με το συγκρότημα Selena y Los Dinos. Η σεζόν κλείνει με την πρώτη παρουσίαση της Yolanda Saldivar, της γυναίκας που κατέληξε να σκοτώσει την τραγουδίστρια το 1995.

Παρόλο που όλοι ξέρουμε την τραγική κατάληξη της Quintanilla, η δεύτερη και τελευταία σεζόν δεν θα έχει μόνο αυτό σαν βασική πλοκή. ''Η σειρά δεν είναι για τον θάνατό της. Η Yolanda υπάρχει για να προσθέτει αγωνία σε όσα συμβαίνουν, αλλά αυτό που συμβαίνει είναι τόσο όμορφο γιατί παρουσιάζει μια καλλιτέχνη που ανακαλύπτει τον εαυτό της, που ανθίζει και ανακαλύπτει τη θέση της στην οικογένειά της και στην κοινωνία. Όλοι ήμασταν πολύ προσεκτικοί για το πώς το χειριστήκαμε'' λέει η Natasha Perez που υποδύεται την Saldivar.

Στη δεύτερη σεζόν συνεχίζει το ίδιο καστ. Οι Christian Serratos, Gabriel Chavarria, Ricardo Chavira, Noemí Gonzalez, Seidy López, Jesse Posey και Natasha Perez.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Good Life: Τελευταία Ενημέρωση