ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Αυτή η πολυαναμενόμενη ταινία του χειμώνα μόλις απέκτησε το πρώτο της teaser

Κυκλοφόρησε το teaser του «Don't Look Up»

must.com.cy

ΤΟΥ ΝΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνο ακούμε για μια κωμική ταινία επιστημονικής φαντασίας με εντυπωσιακό καστ, αλλά δεν ξέραμε τίποτα περισσότερο πέραν από τα ονόματα που θα πρωταγωνιστούσαν. Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Jonah Hill, Tyler Perry, Ron Perlman, Timothée Chalamet, Ariana Grande, Mark Rylance, Cate Blanchett και Meryl Streep εμφανίζονται στο ''Don't Look Up'' και με αυτό το καστ υπόψη, είναι λογικό να περιμένεις πώς και πώς περισσότερες πληροφορίες.

Βασικοί πρωταγωνιστές είναι ο DiCaprio και η Lawrence, που υποδύονται δύο αστρονόμους που προσπαθούν διακαώς να προειδοποιήσουν τον κόσμο πως ένας κομήτης κατευθύνεται απειλητικά προς την Γη. Η Streep θα είναι η πρόεδρος της Αμερικής ενώ έχουμε ακούσει και τα ονόματα των Matthew Perry, Kid Cudi και Chris Evans σε άγνωστους μέχρι στιγμής ρόλους.

Αξίζει να σημειωθεί πως το καστ περιλαμβάνει πέντε βραβευμένους με Oscar (DiCaprio, Lawrence, Blanchett, Streep και Rylance), δύο υποψήφιους για Oscar (Chalamet και Hill) και έναν παραλήπτη του Jean Hersholt Humanitarian Oscar (Perry), όπως επίσης και δύο βραβευμένους με Grammy (Grande και Cudi). Η ταινία πρόκειται να λάβει περιορισμένη κυκλοφορία στους κινηματογράφους στις 10 Δεκεμβρίου πριν διατεθεί στο Netflix στις 24 Δεκεμβρίου και το πρώτο teaser μόλις κυκλοφόρησε.

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Good Life: Τελευταία Ενημέρωση

Όλα τα έσοδα από τις εισπράξεις θα διατεθούν σε οικογένειες που χρειάζονται οικονομική στήριξη
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΞΟΔΟΣ