ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αυτή η συναρπαστική ταινία του 2022 απέκτησε τρέιλερ και μας καθηλώνει

Πρέπει να δεις αυτό το τρέιλερ

must.com.cy

ΤΟΥ ΝΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Ο τίτλος ''Everything Everywhere All At Once'' (ή σε δική μας μετάφραση ''Τα Πάντα, Παντού, Ταυτόχρονα'') ίσως ακούγεται λίγο παράξενος και η υπόθεση της ταινίας ίσως μπερδεύει, αλλά με το πρώτο τρέιλερ σίγουρα τον αντιλαμβάνεσαι περισσότερο, και κυρίως αντιλαμβάνεσαι πως ο τίτλος ταιριάζει απόλυτα.

Στην ταινία, η Michelle Yeoh πρωταγωνιστεί ως ''μια εξουθενωμένη γυναίκα Κινεζοαμερικανικής καταγωγής, που δεν μπορεί να τελειώσει με τους φόρους της''. Αλλά αυτό σίγουρα δεν θα μπορούσε να ήταν ολόκληρη η ιστορία. Ξαφνικά, με κάποιο τρόπο, εισέρχεται σε ένα άλλο σύμπαν. Συναντά τον σύζυγό της από το παράλληλο σύμπαν που την ειδοποιεί πως πρέπει να σταματήσει ένα μεγάλο κακό που απλώνεται σε όλα τα παράλληλα σύμπαντα. Ευτυχώς για εκείνη, μπορεί να έχει πρόσβαση σε όλους τους παράλληλους εαυτούς της, με τις αναμνήσεις και τις ικανότητες του καθενός. To πολυσύμπαν καταρρέει, και μόνο μία μπορεί να μας σώσει: η Evelyn Wang. ''Μια εξωφρενική περιπέτεια, όπου εκείνη και μόνο μπορεί να σώσει τον κόσμο, εξερευνώντας άλλα σύμπαντα, συνδέοντας τις ζωές που μπορούσε να έχει'' όπως γράφει η επίσημη περίληψη.

Με χιούμορ, εντυπωσιακές σκηνές δράσεις και το... πλαστικό ματάκι σαν σήμα κατατεθέν, είναι σίγουρο πως η ταινία θα μας απασχολήσει όταν κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Μάρτιο.

Δείτε το τρέιλερ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Good Life: Τελευταία Ενημέρωση

To LPM Restaurant & Bar Limassol προσθέτει στο πρωτότυπο μενού του ένα επώνυμο La Vie en Rosé brunch από το Σαββάτο 4 ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΞΟΔΟΣ