ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Dahmer: Νέα καταγγελία για τη σειρά του serial killer στο Netflix

«Δεν έγιναν έτσι τα πράγματα»

must.com.cy

Της Στυλιάνας Κυριάκου

Η σειρά του Netflix που παρουσιάζει τη ζωή και τα αποτρόπαια εγκλήματα του κατά συρροή δολοφόνου, Jeffery Dahmer, είναι από τα πιο πολυσυζητημένα θέματα των τελευταίων ημερών. Από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας της, αρκετές καταγγελίες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, οι οποίες έγιναν από οικογένειες θυμάτων του Dahmer. Υπενθυμίζεται ότι έχει σκοτώσει συνολικά 17 ανθρώπους.

Ο γιος της Shirley Hughes ήταν το 12ο θύμα του κατά συρροή δολοφόνου και μιλώντας στον Guardian είπε ότι η σειρά δεν προσφέρει ακριβή απεικόνιση του τι συνέβη. Η 85χρονη γυναίκα που δεν μπόρεσε να παρακολουθήσει ολόκληρη τη σειρά αναφέρει συγκεκριμένα: «Δεν έγιναν έτσι τα πράγματα»

Ενώ, δηλώνει επίσης ότι: «Δεν καταλαβαίνω πώς μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα ονόματά μας και να βγάζουν τέτοια πράγματα».

Στο έκτο επεισόδιο της σειράς που φέρει τον τίτλο «Silenced», προβάλλεται η δολοφονία του γιου της, Tony. Την ημέρα του θανάτου του, ο Dahmer τον κάλεσε για να τον φωτογραφήσει έναντι χρημάτων, ωστόσο, τον νάρκωσε και στη συνέχεια τρύπησε το κρανίο του σε μία από τις πολλές προσπάθειες να προκαλέσει μια «κατάσταση ζόμπι» και να κρατήσει τα θύματά του υποτονικά. Η Shirley έμαθε για τη δολοφονία του γιου της αφού οι ερευνητές τον αναγνώρισαν μέσω οδοντιατρικών αρχείων.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Monster Brasil (@dahmernetflixbr)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Good Life: Τελευταία Ενημέρωση

Ένας χώρος ο οποίος έγινε established στο κέντρο της πόλης, τόσο χάρη στην αισθητική του όσο και χάρη στο πολύ νόστιμο, ...
Wiz Guide
 |  ΕΞΟΔΟΣ