ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Dahmer: Προς πώληση τα γυαλιά του κατά συρροή δολοφόνου

Δείτε πόσα κοστίζουν

must.com.cy

Της Στυλιάνας Κυριάκου

Η νέα limited σειρά του Netflix, ‘’Dahmer’’ που δείχνει τα εγκλήματα που διέπραξε ο κατά συρροή δολοφόνος με το ίδιο όνομα είναι το πιο πολυσυζητημένο θέμα των τελευταίων ημερών, ενώ λίγες μόνο ώρες μετά την κυκλοφορία της έγινε η δημοφιλέστερη σειρά στην πλατφόρμα. Ο Dahmer, προερχόταν από μια οικογένεια με μορφωμένους γονείς, που προσπαθούσαν να παρέχουν σε εκείνον και στον μικρότερο αδερφό του ό,τι μπορούσαν. Παρόλα αυτά, ο ίδιος κατάφερε να «περάσει» στην ιστορία για τις δεκαεπτά δολοφονίες νεαρών ανδρών που διέπραξε, μεταξύ των ετών 1978 και 1991, αλλά και για τις ιδιαίτερα σκληρές μεθόδους που ακολουθούσε.

Το παρουσιαστικό του ήταν πολύ ιδιαίτερο με τα γυαλιά του να ξεχωρίζουν και να αποτελούν το σήμα κατατεθέν του. Ο διαχειριστής μίας σελίδας με συλλεκτικά αντικείμενα, έχει στην κατοχή του τα συγκεκριμένα γυαλιά και τώρα που το όνομα του Dahmer έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις, είναι έτοιμος να τα πουλήσει και μάλιστα όχι σε χαμηλή τιμή.

Πιο συγκεκριμένα, το ποσό που ζητά είναι 150.000 δολάρια, ενώ στην ιστοσελίδα της επιχείρησης υπάρχουν κι άλλα προσωπικά αντικείμενα του κατά συρροή δολοφόνου, όπως μερικά σκίτσα, η φορολογική του δήλωση και κάποιες επιστολές, όμως, πωλούνται σε πολύ χαμηλότερη τιμή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Good Life: Τελευταία Ενημέρωση

Όλα τα έσοδα από τις εισπράξεις θα διατεθούν σε οικογένειες που χρειάζονται οικονομική στήριξη
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΞΟΔΟΣ