ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Διαγωνισμός Μαγιάτικου Στεφανιού στο Βουνί

Στο διαγωνισμό μπορεί να συμμετάσχει όποιος αγαπά την παράδοση και τη φύση

Wiz Guide

Φέτος την Πρωτομαγιά διοργανώνεται μια πολύ όμορφη εκδήλωση, ένας "Διαγωνισμός Μαγιάτικου Στεφανιού" στο Μεσοχώρο του χωριού Βουνί.

Στο διαγωνισμό μπορεί να συμμετάσχει όποιος αγαπά την παράδοση και τη φύση. Το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να συγκεντρώσει τους φίλους ή/και την οικογένειά του, να μαζέψουν λουλούδια και να πάνε όλοι μαζί στο Βουνί. Σημείωσε ακόμα ότι τα καλύτερα στεφάνια θα βραβευτούν από ειδική κριτική επιτροπή.

Ο κύριος Ματθαίος Πρωτοπαπάς, πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου, μιλώντας στο WiZ δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τη διοργάνωση της εν λόγω εκδήλωσης, απευθύνοντας μάλιστα κάλεσμα στον κόσμο να επισκεφτεί το πολύ γραφικό χωριό του, το οποίο ως γνωστό αποτελεί ένα από τα κρασοχώρια της επαρχίας Λεμεσού, προσφέροντας ποικίλες επιλογές τόσο για διαμονή όσο και για φαγητό, καφέ, ακόμα και για wine tasting.

«Φέτος είναι η έβδομη χρονιά που διοργανώνουμε την όμορφη αυτή εκδήλωση και καλούμε τον κόσμο από όλη την Κύπρο να έρθει να διαγωνιστεί, επιδεικνύοντάς μας τις δεξιότητές τους στην κατασκευή στεφανιών. Όσοι θέλουν μπορούν να φέρουν τα δικά τους λουλούδια, ενώ σίγουρα θα έχουμε λουλούδια και εδώ για τον κόσμο που θα θελήσει να διαγωνιστεί», αναφέρει ενδεικτικά.

Σε σχέση με τα έπαθλα, ο κύριος Πρωτοπαπάς μάς ανέφερε ότι στους νικητές θα δοθούν τόσο χρηματικά έπαθλα όσο και γεύματα για τα φημισμένα εστιατόρια που διαθέτει το Βουνί.

Την εκδήλωση διοργανώνουν το Κοινοτικό Συμβούλιο Βουνιού, ο Σύνδεσμος Αποδήμων και ο Γυναικείος Όμιλος Βουνιού.

Info
Κυριακή 1 Μαΐου 2022
Μεσοχώρος, 15.00
Βουνί, επαρχία Λεμεσού

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Good Life: Τελευταία Ενημέρωση

Όλα τα έσοδα από τις εισπράξεις θα διατεθούν σε οικογένειες που χρειάζονται οικονομική στήριξη
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΞΟΔΟΣ