ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

EASTER HUNT FOR OROMA από τον Παγκύπριο Σύνδεσμο ΜΙΚΡΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ

Σε συνεργασία με τον Δήμο Στροβόλου ενεργώντας μέσα στο πλαίσιο της πολύπλευρης κοινωνικής προσφοράς

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η Ομάδα Νέων του Παγκύπριου Συνδέσμου ΜΙΚΡΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ, σε συνεργασία με τον Δήμο Στροβόλου ενεργώντας μέσα στο πλαίσιο της πολύπλευρης κοινωνικής προσφοράς και των ευρύτερων δραστηριοτήτων του Συνδέσμου, διοργανώνει διήμερη εκδήλωση με τίτλο EASTER HUNT FOR OROMA. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 16 Απριλίου 2022 11:00-21:00 και στις 17 Απριλίου 11:00-19:00, στο πάρκο Ακρόπολης. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για μικρούς και μεγάλους.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα δοθεί η ευκαιρία στο κοινό να γνωρίσει τόσο τον Παγκύπριο Σύνδεσμο ΜΙΚΡΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ, όσο και τον οργανισμό Oroma Foundation. Τα καθαρά έσοδα από την εκδήλωση θα δοθούν στο Oroma Foundation για την δημιουργία κατάλληλων εγκαταστάσεων υγιεινής για τους κατοίκους του χωριού Gongo της Ανατολικής Τανζανίας.

Παρουσιαστές της εκδήλωσης το Σάββατο 16/04 θα είναι ο Λουκάς Χριστοδουλίδης και την Κυριακή 17/04 ο Λούης Πατσαλίδης, πρεσβευτής του Σωματείου ΜΙΚΡΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει καλλιτεχνικό πρόγραμμα με την συμμετοχή χορωδιών και οργανωμένων συνόλων, δημοπρασία έργων τέχνης από διάφορα σχολεία, τουρνουά καλαθόσφαιρας 2on2, πασχαλινό κυνήγι αυγού, αφήγηση παραμυθιών, δημιουργική γωνιά, χειροτεχνίες και άλλα παιχνίδια.

Στον χώρο θα λειτουργούν περίπτερα όπου θα πωλούνται φαγητό, ποτά και διάφορα προϊόντα και υπηρεσίες.

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος ΜΙΚΡΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς και τους υποστηρικτές της εκδήλωσης.

 

Good Life: Τελευταία Ενημέρωση