ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Emily in Paris: Κυκλοφόρησαν φωτογραφίες από την τρίτη σεζόν

Οι φωτογραφίες μας προϊδεάζουν για τις εξελίξεις

must.com.cy

Της Στυλιάνας Κυριάκου

Το βράδυ της Πέμπτης 22 Σεπτεμβρίου στον επίσημο λογαριασμό της σειράς στο Instagram κυκλοφόρησαν φωτογραφίες από την τρίτη σεζόν της δημοφιλής σειράς «Emily in Paris». Αν και οι συγκεκριμένες φωτογραφίες δεν μας αφήνουν να καταλάβουμε και πάρα πολλά, μας κάνουν spoil για τη σημαντικότερη εξέλιξη... Μένει ή φεύγει τελικά η Emily από το Παρίσι;

Με αυτή την απορία μας άφησε η παραγωγή στο τέλος της δεύτερης σεζόν και το χθεσινό δημοσίευμα, έλυσε επιτέλους το μυστήριο, αφού όπως φαίνεται από τις φωτογραφίας που είδαμε η Emily μένει τελικά στο Παρίσι.

Και όχι απλά μένει, αλλά όπως βλέπουμε έρχεται σε τρυφερά τετ-α-τετ με τον Alvin, ενώ σε μια άλλη φωτογραφία φαίνεται να συζητά με τον γοητευτικό μάγειρα που της «έκλεψε» την καρδιά από το πρώτο κι όλας λεπτό που μετακόμισε στο Παρίσι και από τότε η κατάσταση μεταξύ τους μπλέκεται όλο και περισσότερο.

Μετά τη δημοσίευση των φωτογραφιών είμαστε σίγουροι ότι πολύ σύντομα θα κυκλοφορήσει και το trailer, αφού όλα δείχνουν πως η παραγωγή είναι σε πλήρη ετοιμότητα για το πολυαναμενόμενο comeback του «Emily in Paris».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Netflix US (@netflix)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Good Life: Τελευταία Ενημέρωση