ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Εναλλακτικοί τρόποι να περάσεις τις γιορτές

Τα διαφορετικά πράγματα που μπορείς να κάνεις φέτος τις γιορτές

must.com.cy

Της Ζωής Τουτουντζίδου

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και όλοι αρχίσαμε δειλά -δειλά να ετοιμαζόμαστε. Στολίσαμε το δέντρο, σκεφτόμαστε τα δώρα που θα πάρουμε στους αγαπημένους μας ακόμα και την καθιερωμένη έξοδο των γιορτών. Υπάρχουν ωστόσο και πολλά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε φέτος τι γιορτές πέραν των συνηθισμένων μας ασχολιών. Αν λοιπόν ψάχνεις και εσύ τρόπους να περάσεις εναλλακτικά φέτος τις γιορτές, ενάντια στις κλασικές επιλογές διασκεδάσεις εμείς είμαστε εδώ για να σου τις προτείνουμε.

1. Επισκέψου ένα χωριό
Δώσε στο εαυτό σου την ευκαιρία να ζήσει μια νέα περιπέτεια. Φύγε από την ρουτίνα της πόλης και επισκέψου ένα χωριό. Θα εκπλαγείς και εσύ ο ίδιος από την χαλάρωση από θα σου προσφέρει αυτό. Θα νιώσεις σαν να σταμάτησε ο χρόνος ξαφνικά και δεν υπάρχει τίποτα πλέον να σε απασχολεί. Αν επιλέξεις μάλιστα και κάποιο ορεινό χωριό πολύ πιθανόν να συναντήσεις και χιόνια, τώρα που η θερμοκρασία άρχισε να πέφτει.

2. Κάλεσε φίλους στο σπίτι
Δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο από το να «ανοίγεις» το σπίτι σου για φίλους. Ωραία και ξεκούραστα τα εστιατόρια αλλά η αίσθηση να περιποιείσαι αυτούς που αγαπάς είναι μαγική. Φτιάξε το αγαπημένο σου φαγητό, τώρα αν δεν θέλεις να μαγειρέψεις μπορείς να παραγγείλεις. Διακόσμησε το τραπέζι σύμφωνα με την αισθητική που σου αρέσει και απόλαυσε την παρέα.

3. Επισκέψου ένα Spa
Άλλη μια χρονιά φτάνει στο τέλος της, επιβράβευσε τον εαυτό σου με μια μέρα στα Spa. Πάρε παρέα και φίλους σου μαζί και χαλαρώστε παρέα. Έστω και μια μέρα είναι αρκετή για να σου προσφέρει ευεξία και ξεκούραση.

4. Φτιάξε μόνος σου τα δώρα
Δες το σαν ένα είδος νέου hobby. Φτιάξε μόνος σου δώρα για τους αγαπημένους σου. Θα εξοικονομήσεις χρήματα, κλέβοντας παράλληλα της εντυπώσεις. Πήγαινε στα μαγαζιά μόνο για να προμηθευτείς τα υλικά που χρειάζεσαι. Όλοι αγαπάμε τα χειροποίητα δώρα γιατί είναι μοναδικά. Υπάρχουν πολλά βίντεο χειροτεχνίας να που μπορείς να συμβουλευτείς με προτάσεις όπως διακοσμητικά , γούρια, στεφάνια, συνθέσεις δώρων ακόμα ρούχα.

Good Life: Τελευταία Ενημέρωση

Όλα τα έσοδα από τις εισπράξεις θα διατεθούν σε οικογένειες που χρειάζονται οικονομική στήριξη
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΞΟΔΟΣ