ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ένας φωτογράφος μοιράζεται 5 tips για το Instagram

Πώς μπορείς να αναβαθμίσεις το feed σου;

Newsroom K

Μπορεί να ασχολείσαι με το Instagram επαγγελματικά ή να θέλεις να το πάρεις ένα βήμα πιο πέρα. Υπάρχουν πολλά ''μυστικά'' έτσι ώστε οι φωτογραφίες σου να γνωρίσουν επιτυχία και να σου φέρουν πολλά likes και, στο τέλος, περισσότερους followers. O Ισπανός φωτογράφος @shootwithjuan, με 12.5 χιλιάδες ακόλουθους στο Instagram, με τη βοήθεια δύο βίντεο αποκαλύπτει πέντε βήματα για να αναβαθμίσεις τον λογαριασμός σου, εστιάζοντας στον τρόπο που βγάζεις φωτογραφίες και στα hashtags που χρησιμοποιείς.

1.Πάντα να βγάζεις κάθετες φωτογραφίες. Το format που λειτουργεί καλύτερα στο Instagram είναι το 4:5 γιατί έτσι το post σου καταλαμβάνει μεγαλύτερο χώρο στην οθόνη και προσελκύει περισσότερο κόσμο.

2. Ακολούθα τον ''κανόνα των τρίτων''. Δηλαδή τη ''σχάρα'' στην οθόνη που σε βοηθά να βγάζεις πιο συμμετρικές φωτογραφίες και να κάνει το αποτέλεσμα πιο ευχάριστο αισθητικά.

3. Επέλεξε ένα στυλ φωτογραφίες και υπηρέτησε το, είτε μιλάμε για street photography, τοπία, πορτρέτα ή φαγητό.

4. Επέλεξε έναν τρόπο επεξεργασίας (ή δύο το πολύ). Το feed σου θα φαίνεται πιο συνεκτικό και πιο όμορφο στο σύνολο

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by @shootwithjuan


5. Τα hashtags σου πρέπει να βάζουν τις φωτογραφίες σου στα 4 διαφορετικά γκρουπ. Αν σε ένα hashtag υπάρχουν από 10 χιλιάδες μέχρι 100 χιλιάδες posts θα είναι πιο εύκολο να φανεί η φωτογραφία σου και φέρνει περισσότερες ενέργειες στο post σου από άλλους χρήστες.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by @shootwithjuan

 

Πηγή: Must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Good Life: Τελευταία Ενημέρωση