ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Έρχεται prequel του «Ένα Ήσυχο Μέρος»

Μετά από τις δύο πρώτες ταινίες, έχουμε τον τίτλο για τη spin-off ταινία του Τζον Κρασίνσκι

Kathimerini.gr

Ολόκληρος ο πλανήτης τον γνώρισε ως τον Τζιμ από το αμερικανικό «The Office», όμως ο Τζον Κρασίνσκι δε σταμάτησε εκεί την πορεία του.

Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια κάθισε τόσο μπροστά όσο και πίσω από την κάμερα σκηνοθετώντας και παίζοντας στο «Ένα Ήσυχο Μέρος» (2018), αλλά και το sequel του ατμοσφαιρικού μετα-αποκαλυπτικού θρίλερ, «Ένα Ήσυχο Μέρος 2» (2020).

Τώρα μία ακόμα ταινία στο εν λόγω κινηματογραφικό σύμπαν βρίσκεται στα σκαριά. Πρόκειται για ένα spinoff prequel πάνω στη βασική ιστορία.

Στις δύο ταινίες που έχουμε δει ήδη, βλέπουμε την προσπάθεια μιας οικογένειας να επιβιώσει…σιωπηλά, μιας και κάποια άγνωστα πλάσματα που βρίσκονται στη Γη σκοτώνουν ακαριαία οποιονδήποτε άνθρωπο ακούσουν. Η επερχόμενη, λοιπόν, ταινία θα τοποθετείται νωρίτερα χρονικά και θα αφηγείται την ιστορία της έλευσης αυτών των άγνωστων πλασμάτων στη Γη.

Στο CinemaCon που διεξήχθη στο Λας Βέγκας αποκαλύφθηκε και ο τίτλος του επερχόμενου κινηματογραφικού πρότζεκτ το οποίο θα λέγεται «A Quiet Place: Day One».

Την prequel ταινία αναμένεται να δούμε στις αίθουσες στις 22 Σεπτεμβρίου του 2023. Τα σχέδια του κινηματογραφικού σύμπαντος του Τζον Κρασίνσκι δε σταματά εδώ, μιας και βρίσκεται σε αρχικά στάδια παραγωγής και το τρίτο κεφάλαιο της ιστορίας και προορίζεται να κυκλοφορήσει το 2025.

Με πληροφορίες από το Collider.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Good Life: Τελευταία Ενημέρωση