ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Καλό σουβλάκι στα περίχωρα και στα χωριά

Πιο κάτω, μαζέψαμε μερικά από τα αγαπημένα μας σε όλες τις επαρχίες

Wiz Guide

Εκτός από τα γνωστά και μη εξαιρετέα σουβλατζίδικα στο κέντρο της πόλης, καλό σουβλάκι βρίσκεις πολύ συχνά και στα περίχωρα, αλλά και στο χωριό.

Πιο κάτω, μαζέψαμε μερικά από τα αγαπημένα μας σε όλες τις επαρχίες. Ταβερνάκια που φημίζονται για το ποιοτικό σουβλάκι τους, προσελκύοντας κόσμο που θέλει να συνδυάσει καλό φαγητό και βόλτα εκτός πόλης.

Ο δικός μας μεζές

Κυπριακή Ταβέρνα

Ένα παραδοσιακό παλιό αρχοντικό σπίτι που έγινε ταβέρνα. Με ξύλινα τραπέζια και καρέκλες, σε μια ειδυλλιακή δροσερή πλακόστρωτη αυλή σερβίρουν δημιουργική κουζίνα παντρεύοντας την με τα παραδοσιακά κυπριακά πιάτα. Η ταβέρνα σου δίνει την επιλογή του μεγάλου και του μικρού μεζέ ενώ τις Παρασκευές και τα Σάββατα το φούρνος στην αυλή ψήνει λαχταριστό δερυνειώτικο οφτό. ΔΕΥ-ΚΥΡ 19.00-24.00

Ο Φύτος

Ταβέρνα

Απάχικο πάνω στον δρόμο με θέα στον αμπελώνα του Κάθηκα. Ξεκίνησε σαν καντίνα και εξελίχτηκε σε hot spot της περιοχής. Στην κουζίνα μαγειρεύουν με ολόφρεσκα υλικά από παραγωγούς της περιοχής, τρως και χαίρεσαι την τοπική κουζίνα, πιάτα φτιαγμένα με αγάπη όπως παλιά. Φρέσκια σαλάτα, νοστιμότατη ταχίνι και γιαούρτι, θεϊκό χαλούμι, ένα-δύο μαγειρευτά, φρεσκοκομμένες τηγανητές πατάτες, εξαιρετική σχάρα και τα καλύτερα σουβλάκια της περιοχής.

ΤΡΙ-ΚΥΡ 10.00-22.00

Βάσος Βοκολίδα

Σουβλάκι

Από τις πιο αγαπημένες κλασσικές ταβέρνες στην ελ. επ. Αμμοχώστου, που εδώ και μερικές δεκαετίες προσφέρει εξαιρετικά μεζεδάκια, με άριστης ποιότητας κρέατα και ολόφρεσκα εποχιακά υλικά. Εκτός από το διάσημο σουβλάκι, θα απολαύσετε επίσης πολλά είδη σχάρας, ακόμα και θαλασσινά στα κάρβουνα, ενώ ειδικά το καλοκαίρι θα ενθουαστείτε με το οφτό κλέφτικο. Σε έναν χώρο με στοιχειώδες ντεκόρ και εγκάρδια εξυπηρέτηση θα έχετε μια εμπειρία που θα κουβαλάτε για καιρό.

Δ-Σ 12.00-16.00 & 18.00-23.00

 

Διαβάστε τη συνέχεια στο WIZ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Έξοδος: Τελευταία Ενημέρωση