ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Διεκδικήστε διπλές προσκλήσεις για τη πρεμιέρα της ταινίας «Εκεί που τραγουδάνε οι Καραβίδες»

Μια σαγηνευτική ιστορία μυστηρίου βασισμένη στο όμωνυμο best seller μυθιστόρημα

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Το Love Fm 100,7 σας παρουσιάζει την Τετάρτη 31 Αυγούστου την πρεμιέρα της βασισμένης σε παγκόσμιο Best Seller ταινίας #WheretheCrawdadssing - Εκεί που τραγουδάνε οι Καραβίδες στο K Cineplex Prime στη Λευκωσία.

Μια σαγηνευτική ιστορία μυστηρίου βασισμένη στο όμωνυμο best seller μυθιστόρημα, η ταινία Εκεί Που Τραγουδάνε Οι Καραβίδες (Where The Crawdads Sing), αφηγείται την ιστορία της Κάια, ενός κοριτσιού που εγκαταλείφθηκε τους ανθρώπους και μεγάλωσε μέχρι την ενηλικίωση στους επικίνδυνους βάλτους της Βόρειας Καρολίνας. Για χρόνια, οι φήμες για την «Πιτσιρίκα του Βάλτου» στοίχειωναν το Μπάρκλι Κοόυβ, απομονώνοντας την ευαίσθητη κι έξυπνη Κάια από την κοινότητά της. Όταν δύο νεαροί από την πόλη γοητεύονται από την ομορφιά της, η Κάια ανοίγεται σε μια νέα ζωή, αλλά όταν ο ένας από τους δύο βρεθεί νεκρός, η κοινωνία την βαφτίζει ως κύρια ύποπτη. Καθώς η υπόθεση εξελίσσεται, η ετυμηγορία για το τι πραγματικά συνέβη περιπλέκεται ακόμη περισσότερο, απειλώντας να αποκαλύψει τα πολλά μυστικά που κρύβονταν μέσα στο βάλτο.

Διεκδικήστε διπλές προσκλήσεις για τη πρεμιέρα, στέλνοντας μήνυμα στο 2727 την ένδειξη "ΚΑΡΑΒΙΔΕΣ", κενό και το ονοματεπώνυμο σας.

Ώρα προέλευσης: 7:15 - 7:30 Μ.Μ και ώρα έναρξης προβολής: 7:45 Μ.Μ.

Άραγε πόσα μυστικά μένουν θαμμένα; Θα το μάθουμε την Τετάρτη 31 Αυγούστου!

Από τη Feelgood.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Έξοδος: Τελευταία Ενημέρωση