ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Dog’s Day Out Event από το Καταφύγιο Σκύλων Λευκωσίας και το Max and Frida!

To Σάββατο, 8 Οκτωβρίου, από τις 3 μέχρι τις 7 το απόγευμα, ελάτε στο Λούνα Παρκ Παπαφιλίπου στην Μακεδονίτισσα

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Το καταφύγιο σκύλων Λευκωσίας – Nicosia Dog Shelter – και το παγωμένο επιδόρπιο για σκύλους Max and Frida, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων, διοργανώνουν το Dog’s Day Out Event!

To Σάββατο, 8 Οκτωβρίου, από τις 3 μέχρι τις 7 το απόγευμα, ελάτε στο Λούνα Παρκ Παπαφιλίπου στην Μακεδονίτισσα, μαζί με τα παιδιά σας και τα σκυλάκια σας και απολαύστε ένα διαφορετικό απόγευμα με παιδικές δραστηριότητες και φυσικά δωρεάν παγωμένο επιδόρπιο Max and Frida για τα αγαπημένα σας σκυλάκια!

Ενημερωθείτε για το πλούσιο έργο και τη δράση του Καταφύγιου Σκύλων Λευκωσίας - ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού - ο οποίος απαρτίζεται από εθελοντές και έχει ως στόχο την ευημερία των σκύλων. Ενημερωθείτε για την υιοθεσία σκύλων, κι αν δεν έχετε ήδη σκύλο και πληρείται τα κριτήρια μπορείτε να υιοθετήσετε! Παράλληλα, στηρίξτε και ενισχύστε το Καταφύγιο και τις δράσεις του αγοράζοντας προϊόντα για εσάς και το κατοικίδιό σας.

Το Max and Frida είναι ένα αγνό, παγωμένο επιδόρπιο για σκύλους, χωρίς ζάχαρη, χωρίς αλάτι, χωρίς γάλα και χωρίς συντηρητικά που είναι επιβλαβή για τους σκύλους. Για την παραγωγή του χρησιμοποιούνται αγνά υλικά τα οποία είναι κατάλληλα και για ανθρώπινη κατανάλωση. Περιέχει βιταμίνες, εδώδιμες ίνες, Ωμέγα 3 και μέλι που κρατούν τον σκύλο μας υγιή και ευτυχισμένο. Παράγεται στην Κύπρο σε δύο γεύσεις: Βανίλια & Μέλι και Καρύδα & Μέλι.

Dog’s Day Out Event στις 8 Οκτωβρίου! Μην το χάσετε!

Χορηγός Επικοινωνίας: LOVE FM 100.7

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Έξοδος: Τελευταία Ενημέρωση