ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Επτά καλές ταβέρνες για ψάρι μακριά από το κύμα

Οι προτάσεις του WIZ

Wiz Guide

Καλό ψάρι βρίσκεις συνήθως σε ταβερνάκια κοντά στη θάλασσα, εκεί όπου η εμπειρία απογειώνεται με τη μυρωδιά του ιωδίου. Σε αρκετές περιπτώσεις όμως αυτό δεν είναι απαραίτητη προϋπόθεση, αφού τέλεια ψάρια θα βρεις και σε ταβέρνες που είτε βρίσκονται στο κέντρο της πόλης είτε και στο χωριό.

Old Neighborhood (The)

Ψάρι, Θαλασσινά

Cult ψαροταβέρνα με πολύ λίγα τραπέζια και φολκλόρ ντεκόρ πίσω από το Κάστρο, ήταν για χρόνια καλά κρυμμένο μυστικό των Λεμεσιανών. Ο ιδιοκτήτης Νίκος Σαββίδης διαλέγει καθημερινά από νωρίς σπαρταριστό ψάρι από τις ψαρόβαρκες και σε κερδίζει με τη πρώτη μπουκιά μαζί με φρέσκια σαλάτα, χειροποίητες αλοιφές και ζεστή πίτα. Υπέροχο χταπόδι και καλαμάρι σχάρας από τα ορεκτικά, εξαιρετικό άσπρο ψάρι στη σχάρα. Από τα μέρη που επιστρέφεις χωρίς δεύτερη σκέψη.

ΔEY-ΣAB 18.00-00.00

Kingfisher

Ψάρι / Θαλασσινά

Ο Λευτέρης Σαπαρίλλας επισκέπτεται καθημερινά τις τοπικές ψαραγορές και προμηθεύεται για το εστιατόριό του ό,τι καλύτερο υπάρχει! Στο Kingfisher μπορείτε να απολαύσετε φρέσκο ψάρι ημέρας, μεγάλα ψάρια όπως ροφούς, συναγρίδες, σφύρες, μπαρμπούνια, καλκάνια, πεσκανδρίτσα, αλλά και επιλογές όπως παστράμι, τόνο, λακέρδες με σκορδαλιά, άλλα dry aged ψάρια και φυσικά, αστακομαναρονάδα. Εννοείται πως το εστιατόριο προσφέρει και ωμά ψάρια, με επιλογές όπως ταρτάρ σιναγρίδας με χαβιάρι καραβίδας. Στο sections με τα γλυκά εξέχουσα θέση έχει ο παραδοσιακός μπακλαβάς.

Δ-Κ 12.0.00-22.00

 

Δείτε τις επιλογές στο Wiz

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Έξοδος: Τελευταία Ενημέρωση