ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Έχεις ακούσει για το Smart Box της Toronto;

Ήρθε η ώρα να μάθεις τι ισχύει για το πολύ «έξυπνο» αυτό πακέτο

Wiz Guide

Έρχεται εκείνη η ώρα της μέρας που σε πιάνει η λιγούρα, ή καλύτερα που σας πιάνει οικογενειακώς μια λιγούρα και αυτόματα αποφασίζετε να κάνετε μια μίνι σύσκεψη για το τι θα παραγγείλετε.

Ο ένας ονειρεύεται μια ωραία πίτσα, ο δεύτερος θέλει απλώς πατατούλες τηγανιτές μαζί με κάτι άλλο, ενώ ο τρίτος σκέφτεται nuggets και wings, μαζί με διάφορα sauces.

Φυσικά, είναι πάντα και ένας τέταρτος στην παρέα, αυτός που μονίμως δεν πεινάει πολύ, και απλώς θέλει μερικά από τα εξαιρετικά σκορδόψωμα της Toronto, τα οποία ως γνωστό φτιάχνονται με ζύμη πίτσας, έχοντας ως βάση τα φρέσκα σκόρδα!

Τι κάνουμε σε μια τέτοια περίπτωση που ο καθένας θέλει κάτι διαφορετικό; Κι όμως, υπάρχει λύση! Αν τυχόν δεν έχεις ακούσει ξανά για το Smart Box της Toronto, ήρθε η ώρα να μάθεις τι ισχύει για το πολύ «έξυπνο» αυτό πακέτο.

Μάθε λοιπόν πως με €17 μπορείς να έχεις στο σπίτι ή στη δουλειά μία υπέροχη medium πίτσα (ακόμα και μισή-μισή αν το επιθυμείς), μαζί με τρία διαφορετικά συνοδευτικά: επιλογή από mozzarella sticks (6 κομμάτια), chicken nuggets (6 κομ.), τηγανιτές πατάτες, wedge potatoes, buffalo wings (6 κομ.), onion rings (6 κομ.), spring rolls (6 κομ.) και σκορδόψωμο. Επιπλέον, μπορείς να διαλέξεις και δύο σάλτσες της επιλογής σου, από τις έξι στο σύνολο σάλτσες της Toronto -με πιο πρόσφατη προσθήκη την Toronto Jack Sauce.

Ένα πακέτο με το οποίο θα λέγαμε πως άνετα μπορούν να χορτάσουν μέχρι και τρία άτομα!

Μια πίτσα, μια ιστορία

Όλοι έχουν να πουν για το πόσο νόστιμη είναι η Toronto και πόσο πιο ιδιαίτερη είναι σε σχέση με τον ανταγωνισμό -ακόμα και σήμερα που οι επιλογές έχουν πολλαπλασιαστεί. Από το 1985 που ο Κώστας Κουρουφέξης άνοιξε το πρώτο κατάστημα στην Κύπρο (αφότου ήρθε από τον Καναδά), μέχρι σήμερα που λειτουργούν αισίως δώδεκα καταστήματα σε όλο το νησί (εκ των οποίων τα δέκα στη Λευκωσία), η Toronto κατάφερε να αποκτήσει φανατικούς οπαδούς στην πρωτεύουσα και όχι μόνο. Κόσμο που γνωρίζει πόσο φρέσκα και αληθινά είναι τα υλικά που χρησιμοποιούνται, με πόση μαεστρία φτιάχνεται η ζύμη και πόσο πιο καλό είναι το τελικό προϊόν που έρχεται στο πιάτο όταν η πίτσα ψηθεί πάνω σε πέτρα και με φωτιά, μέσα στους εξαιρετικούς ειδικούς φούρνους της Toronto!

Το κατάστημα της λεωφόρου Αρμενίας, το δεύτερο που λειτούργησε στην Κύπρο

Με ένα κλικ στο www.torontopizza.com.cy μπορείτε να βρείτε όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για την αγαπημένη σε όλους Toronto, να δείτε όλες τις προσφορές που «τρέχουν» αυτή την περίοδο (πέραν από το Smart Box), αλλά και να κάνετε την παραγγελία σας από το πιο κοντινό σε εσάς κατάστημα -καθότι η Toronto δεν περιλαμβάνεται σε κανένα από τα γνωστά apps παραγγελίας φαγητού. Όλες οι παραγγελίες που γίνονται online, έρχονται στο σπίτι με έκπτωση 20%.

Μη χάνεις χρόνο, σκέψου Smart (Box)!

Ακολούθησε την Toronto σε Facebook και Instagram

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Έξοδος: Τελευταία Ενημέρωση