ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η Μαγεία του Αγίου-Βαλεντίνου στο Minthis

Γιορτάστε τον έρωτα στο Minthis και ανανεώστε τον εαυτό σας και την αγάπη σας

Δελτίο Τύπου

Αφεθείτε σε μια αξέχαστη εμπειρία αγάπης την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου απολαμβάνοντας ξεχωριστά πιάτα, στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης με αναζωογονητικές θεραπείες SPA για ζευγάρια και ρομαντική διαμονή στις Σουίτες. Ο ρομαντισμός στο Minthis είναι συνυφασμένος με τη δραματική εμπλοκή του φυσικού τοπίου στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, και βρίσκεται σε όλες τις γωνιές του θέρετρου, όλες τις ώρες της ημέρας και της νύχτας.

Γιορτάστε τον έρωτα στο Minthis και ανανεώστε τον εαυτό σας και την αγάπη σας!

Couple’s SPA

Απολαύστε μαζί τις πισίνες, τα ατμόλουτρα και τις σάουνες, χαλαρώστε στα relaxation rooms με ένα ποτό και φρούτα και τέλος αφεθείτε στα χέρια των έμπειρων masseurs στα ρομαντικά διαμορφωμένα therapy rooms για ένα μασάζ ζευγαριών

*Οι τιμές για μασάζ ζευγαριών ξεκινούν από €200.

Δείπνο στο Minthis Clubhouse

Εντυπωσιάστε το ταίρι σας με ένα δείπνο επτά πιάτων στο εστιατόριο του Clubhouse. Αυτή η γαστρονομική εμπειρία συνθέτει τον ύμνο του Σεφ μας στον έρωτα, με κάθε πιάτο να αφυπνίζει όλες τις αισθήσεις σας. Η ατμόσφαιρα ολοκληρώνεται με τις ρομαντικές μελωδίες που θα ερμηνεύσουν ο Άλεξ Οικονόμου και ο Ευθύβουλος Θεοχάρους, προσθέτοντας μια επιπλέον νότα μαγείας στην βραδιά σας.

Διαμονή στις Minthis Suites

Καθώς η νύχτα εξελίσσεται, αφήστε την ρομαντική ατμόσφαιρα του Minthis να δημιουργήσει το κατάλληλο σκηνικό για μια μοναδική ιστορία αγάπης. Και αν επιθυμείτε να παρατείνετε λίγο περισσότερο τη μαγεία, εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα του late check-out.

*Οι Τιμές για τα Πακέτα Διαμονής ξεκινούν από €440.

Αυτή την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, υποκύψτε στον μαγνητισμό του έρωτα που εκπέμπει το Minthis και ζήστε μια μοναδική εμπειρία όπου ο έρωτας και η αγάπη έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Για κρατήσεις επικοινωνήστε στο +357 26 842000 ή επισκεφτείτε το https://bit.ly/MinthisValentinesBookOnline

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Έξοδος: Τελευταία Ενημέρωση