ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Κάνε κράτηση στο ολοκαίνουργιο Tipsy Sticks μέσω του WiZ BookOnline

Αποτελεί μια από τις πιο πρόσφατες νέες αφίξεις της πρωτεύουσας

Wiz Guide

Για το νέο αγαπημένο μαγαζί της Λευκωσίας, το Tipsy Sticks, το οποίο αποτελεί ένα -τοποθετημένο στην καρδιά της πόλης- fusion souvlaki bar, πλέον μπορείς να κλείσεις τραπέζι με ένα κλικ από κινητό ή tablet, πανεύκολα, μέσω του WiZ BookOnline.

Αποτελεί μια από τις πιο πρόσφατες νέες αφίξεις της πρωτεύουσας, προτείνοντας ένα πολύ ενδιαφέρον concept. Συγκεκριμένα, στο Tipsy Sticks μπορείς να απολαύσεις πολύ ωραία κοκτέιλ αλλά και φαγητό μέσω μιας «to share» φιλοσοφίας, επιλέγοντας από το μενού ό,τι επιθυμείς μέσα από τις δεκάδες επιλογές που έρχονται σε ξυλάκι.

Εκτός από κοκτέιλ, το φαγητό μπορείς να το συνοδεύσεις με craft μπύρα, κρασί ή οποιοδήποτε άλλο ποτό επιθυμείς, μιας και η γκάμα με τα spirits είναι αρκετά πλούσια.

Σημαντική λεπτομέρεια είναι πως αρκετές από τις σάλτσες των φαγητών που έρχονται σε sticks έχουν ως βάση το αλκοόλ -εξ ου και το όνομα «tipsy sticks».

Σε σχέση με τον WiZ BookOnline, πρόκειται για τη νέα υπηρεσία διαχείρισης κρατήσεων, από το WiZ Guide, τον μεγαλύτερο οδηγό εξόδου στο νησί, ο οποίος περιλαμβάνει άνω των 2000 επιχειρήσεων εστίασης και διασκέδασης σ’ όλη την Κύπρο.

Διαβάστε περισσότερα για το WiZ BookOnline εδώ, ή εγγραφείτε στην υπηρεσία εδώ: https://cyprus.wiz-guide.com/wiz-book-online/

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Έξοδος: Τελευταία Ενημέρωση