ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Προτάσεις για ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου γίνεται -προσεκτικά- λίγο πιο κοινωνικό, φέρνοντας μας μεταξύ άλλων και καλλιτέχνες από Ελλάδα

Newsroom K

Της Αφροδίτης Δερματά

Και ναι ο Αύγουστος είναι επιτέλους εδώ! Φέτος τον υποδεχόμαστε με ανυπομονησία και θετική διάθεση στηρίζοντας πάνω του όλες ελπίδες να κλείσει όσο καλύτερα γίνεται αυτό το περίεργο και κατά κάποιο τρόπο μοναχικό καλοκαίρι. Μοναχικό από την άποψη ότι φέτος μείναμε στο νησί εμείς κι εμείς στηρίζοντας, με ιδιαίτερη επιτυχία θεωρώ, ο ένας τον άλλον και περίεργο διότι ένα συννεφάκι ανησυχίας μας εμποδίζει να διασκεδάσουμε όπως άλλες χρονιές, όπως ακριβώς θα θέλαμε. Εντούτοις το πρώτο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου γίνεται -προσεκτικά- λίγο πιο κοινωνικό, φέρνοντας μας μεταξύ άλλων και καλλιτέχνες από Ελλάδα και δίνοντας μας πολλές και ποικίλες προτάσεις για διασκέδαση.

Διάλεξα λοιπόν τις πιο ενδιαφέρουσες και σας τις παραθέτω.

Piano & Voice Chapters στο Κτήμα Βασιλειάδη 

Το Dream Theatre Productions, σε συνεργασία με το Οινοποιείο Οίνου Γη - Κτήμα Βασιλειάδη, παρουσιάζει τη μουσικοθεατρική παράσταση: Piano & Voice Chapters με την ηθοποιό Μάρα Κωνσταντίνου και τον πιανίστα Σάββα Σάββα. (Σάββατο 1/8 Οίνου Γη - Κτήμα Βασιλειάδη, Όμοδος 19.30)

95 Χρόνια Μίκης Θεοδωράκης στο Κηποθέατρο Λεμεσού

Στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 80 χρόνια της, η Χορωδία «Άρης» Λεμεσού οργανώνει συναυμία με τίτλο «95 χρόνια Μίκης Θεοδωράκης» στο Κηποθέατρο Λεμεσού. Η συναυλία γίνεται με τις ευχές και την έγκριση του Μίκη Θεοδωράκη ο οποίος επιμελήθηκε και το καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Σ ’αυτό συμμετέχει η διεθνούς φήμης Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης», η χορωδία «Άρης» Λεμεσού και οι τραγουδιστές Βασίλης Λέκκας, Πέγκυ Ζήνα, Μπάμπης Τσέρτος και Σπύρος Κουτσοβασίλης. (Kυριακή 2/8 Κηποθέατρο Λεμεσού, 21.00 Εισιτήρια €18, €20, €23)

 «Yesterday» στο Κωνστάντια

Ο Τζακ Μάλικ γράφει τραγούδια και προσπαθεί να γίνει γνωστός στον κόσμο της μουσικής. Μετά από ένα παγκόσμιο μπλάκ-άουτ συνειδητοποιεί πως είναι ο μόνος άνθρωπος που γνωρίζει τους Beatles. Όποτε ερμηνεύει τραγούδια τους, όλοι πιστεύουν πως τα έχει γράψει ο ίδιος και σύντομα θα εξελιχθεί σε μουσική διάνοια! Η μόνη που ξέρει την αλήθεια είναι η Έλι που βλέπει τον Τζακ να οικιοποιείται μουσική που δεν του ανήκει και να την πουλά. Ο Τζακ θα χρειαστεί να σκεφτεί σοβαρά τι έχει περισσότερη αξία στη ζωή του. (Σάββατο 1/8 Θερινός Κινηματογράφος Κωνστάντια, 21.00)

«An Sweet Bean» στο Κωνστάντια


Σε μια μικρή καντίνα ο Σεντάρο φτιάχνει “doriyaki”, ένα είδος διπλού πάνκεϊκ με γέμιση από γλυκό φασόλι. Χωρίς κανένα ενθουσιασμό και όρεξη για ζωή, ο Σεντάρο περνά μονότονα την καθημερινότητά του. Τη μέρα που θα τον προσεγγίσει μία ηλικιωμένη κυρία, η Τόκουε, για να του προτείνει τη σπιτικιά γέμισή της από γλυκό φασόλι, κανείς δε φανταζόταν τι θα ακολουθούσε! Η σχέση που θα δημιουργηθεί θα τους σημαδέψει για πάντα! Μια πραγματικά γλυκιά ταινία-ωδή στις όμορφες εκπλήξεις της ζωής. (Kυριακή 2/8 Θερινός Κινηματογράφος Κωνστάντια, 21.00).

Πηγή: WIZ

Έξοδος: Τελευταία Ενημέρωση