ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 23:00
 

Σήμερα το πιο epic StreetFest

Η νέα Πλατεία Ελευθερίας ζωντανεύει σήμερα με το πρώτο μεγάλο φεστιβάλ

Newsroom K

Δεν μετράμε αντίστροφα μέρες για το «πιο» epic street fest που έχει γίνει ποτέ στο Νησί και που θα λάβει χώρα στην νέα πλατεία Ελευθερίας και στην οδό Κωστάκη Παντελίδη.

Και όπως ήταν φυσικό δεν γινόταν να λείπει από μια τέτοια διοργάνωση το street performance το οποίο αναμένεται να κάνει την διασκέδασή μας ακόμα πιο φαντασμαγορική!

Από τις 5 το απόγευμα οι Djs θα διαδέχονται ο ένας τον άλλον ενώ παράλληλα θα εκτυλίσσεται και το εντυπωσιακό street performance.

Πιο αναλυτικά: Στις 5 το απόγευμα, και ενώ θα βρίσκεται στα deck’s ο Panais Plays θα ξεκινήσει το εντυπωσιακό fire show!

Γύρω στις 7 την «μουσική σκυτάλη» θα πάρει ο Dj Bkas ενώ παράλληλα, ο ξυλοπόδαρος θα βγεί για να μοιράσει σφηνάκια και να δημιουργήσει μια ακόμα πιο χαρούμενη ατμόσφαιρα!

Από τις 9 παρά τέταρτο Ο Dj Bkas θα δώσει την σειρά του στον Jimmy D ενώ το fire show θα ξανάρθει στο προσκήνιο!

Τέλος η βραδιά θα ολοκληρωθεί με τον Anthony 642 ενώ παράλληλα κατά την διάρκεια όλης της εκδήλωσης θα υπάρχει Bubble Show καθώς και Laser Show το οποίο θα μετατρέψει το χώρο σε ένα άκρως ατμοσφαιρικό σκηνικό!

Θα είμαστε όλοι εκεί! Stay tuned….

Υποστηρίζει: Δήμος Λευκωσίας

Στηρίζει: Eλληνική Τράπεζα

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Εστιατόρια: Τελευταία Ενημέρωση

Το Βurger Guy ξεκίνησε delivery

Το Βurger Guy ξεκίνησε delivery

Οι περιοχές που εξυπηρετεί είναι: Παλιομέτοχο, Κοκκινοτριμιθιά, Άγιοι Τριμιθιάς, Μαμμαρι, Δένια, Μένικο, Mακεδονίτισσα, ...
Newsroom K
 |  ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
X