
Wiz Guide
Τα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότεροι ανακαλύπτουμε την γαστρονομία του οροπεδίου που εκτείνεται ανατολικά του δασικού πάρκου του Ακάμα. Δοκιμάσαμε και σας προτείνουμε τα καλύτερα όπως τα απολαμβάνουν οι locals, με μέγιστη απόσταση τα τριάντα λεπτά απ’ όπου και να βρίσκεστε στην περιοχή του Ακάμα.
The Farmyard
Ξεπερνώντας κάθε προσδοκία στο ημιορεινό χωριό Κάθηκας, ο head σεφ Σάββας Ιακωβίδης με την ομάδα του δημιουργούν μια εξαιρετική comfort ασιατική κουζίνα που στέκεται δίπλα σε κορυφαία ασιατικά εστιατόρια ανά το παγκόσμιο. Με λαχανικά και βότανα δικής τους παραγωγής, χειρίζονται με αγάπη πρώτες ύλες υψηλών προδιαγραφών και κάθε πιάτο είναι μια ευχάριστη εμπειρία. Εντυπωσιακό μενού από Dim-sum πιάτα, εξαιρετικά bao buns γαρίδας τεμπούρα, highlight τα dumplings με γέμιση θαλασσινών αλλά και vegan. Ζεστό και προσωποποιημένο σέρβις, με καταγραφή υλικών σε όλα τα πιάτα για αποφυγή αλλεργιών, εκτενής λίστα κρασιών που τιμά όλα τα καλά οινοποιεία της περιοχής, είναι από τα εστιατόρια που επιστρέφεις για την εμπειρία.
ΤΡΙ-ΚΥΡ 12.00-22.30
Oniro
Πάνω από τις σπηλιές της Πέγειας, με φόντο το θρυλικό ναυάγιο, το Oniro είναι ένας χώρος που παντρεύει τη φύση, την αυθεντικότητα και την τέχνη της φιλοξενίας. Το pop-up concept του εστιάζει στις ωραίες γεύσεις, τα εξαιρετικά κοκτέιλ, τις δυνατές craft μπίρες και τη χαλαρή διάθεση, κάτω από τα δέντρα και τα Bedouin tents και δίπλα στο κύμα. Το Oniro έχει ισχυρή περιβαλλοντική συνείδηση και φιλοδοξεί να προσφέρει ένα μοναδικό ταξίδι αισθήσεων, ολόχρονα πλέον.
Ανοιχτό καθημερινά 12:00–00:00, χωρίς κρατήσεις.
Όλες οι προτάσεις στο WIZ.