ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Τίτλοι τέλους για εμβληματικό καφενείο στο χωριό

Αρνητικά επηρέασε ο κορωνοϊός, αφού μετά την πανδημία η κίνηση του καφενείου έπεσε πολύ

Wiz Guide

Μετά από πέντε χρόνια αδιάκοπης λειτουργίας, το Mary’s Cafeνείο στον Ασκά έκλεισε τις πόρτες του στις 18 Φεβρουαρίου.

Αναφέρει στη σχετική ανάρτηση η σελίδα Ο Ασκάς μας: Γνωστό για τη ζεστή και φιλική του ατμόσφαιρα, την υπέροχη θέα και τη ζωντάνια των ανθρώπων του, αποτέλεσε σημείο αναφοράς για τους χιλιάδες επισκέπτες του χωριού μας από όλα τα μέρη της Κύπρου, αλλά και το εξωτερικό. Κατά τα χρόνια λειτουργίας του αποτέλεσε το ποιο ζωντανό κύτταρο για το χωριό μας και το χώρο καθημερινής συνεύρεσης για τους λιγοστούς κατοίκους του χωριού μας. Σίγουρα τα ατελείωτα πάρτι του δρόμο θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στις ζωές μας!

Καλή συνέχεια στη ζωή σας αγαπημένοι Τάκη και Γιώτα, σας ευχαριστούμε για τις όμορφες αναμνήσεις και ζωντάνια που μας δώσατε αυτά τα χρόνια.

Μιλώντας με τον κύριο Τάκη, ο ίδιος μάς ανέφερε ότι είναι με μεγάλη στεναχώρια που αποφάσισαν να πάρουν την απόφαση για το κλείσιμο του Mary’s Cafeνείο, καθότι η δημιουργία ενός μαγαζιού είναι κάτι που ήθελαν πολύ, συν ότι το έφτιαξαν μόνοι τους με τα ίδια τους τα χέρια. Αρνητικά επηρέασε και ο κορωνοϊός, αφού μετά την πανδημία η κίνηση του καφενείου έπεσε πολύ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Έξοδος: Τελευταία Ενημέρωση