ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Γιατί όλοι συγκρίνουν το τελευταίο επεισόδιο του Blacklist με την υπόθεση στη Πάτρα

Η σπάνια και σοβαρή ψυχιατρική διαταραχή που κυριάρχησε το τελευταίο διάστημα στην επικαιρότητα

must.com.cy

Πάρις Δημητριάδης

Στο τελευταίο επεισόδιο της ένατης σεζόν της σειράς Blacklist που στριμάρεται στο Netflix ερευνητές του FBI ασχολούνται εκτεταμένα με την πολύ σπάνια και πολύ σοβαρή ψυχική διαταραχή που έχει ονομαστεί από την επιστημονική κοινότητα ως σύνδρομο Μινχάουζεν.

Στο συγκεκριμένο επεισόδιο, ξετυλίγεται το κουβάρι μιας πολύ περίεργης υπόθεσης, όπου μητέρες παιδιών με χρόνιες ψυχικές παθήσεις εξαφανίζονται μυστηριωδώς.

Σύμφωνα με τη σύνοψη της δημοφιλούς σειράς, ο μυστηριώδης Reymond Reddington, χρησιμοποιώντας σημαντικές γνωριμίες που έχει ανά την υφήλιο έρχεται αντιμέτωπος με έναν αόρατο εχθρό που δείχνει να είναι εξαιρετικά υπομονετικός, εξαιρετικά οργανωτικός και εξαιρετικά δύσκολος να εντοπιστεί.

Η λεγόμενη Blacklist ξεκαθαρίζει σταδιακά, όχι όμως και η σύνδεση του Ρεντ με τη Λιζ, η οποία έχει ενδείξεις πως ο σύζυγός της δεν είναι ακριβώς αυτό που δείχνει και που φαίνεται.

Η λίστα του Reddington περιλαμβάνει εγκληματίες που οι αρχές αγνοούσαν την ύπαρξη τους, όπως άλλωστε κρυφό είναι και το αρμόδιο τμήμα του FBI που διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην πλοκή της υπόθεσης.

Για εύκολα κατανοητούς λόγους, η σειρά έχει ανέβει στις θεάσεις το τελευταίο διάστημα σε Ελλάδα και Κύπρο, αφού το σύνδρομο Μινχάουζεν απασχολεί σημαντική μερίδα της κοινής γνώμης και λόγω της εφιαλτικής υπόθεσης στην Πάτρα έχει κυριαρχήσει στην επικαιρότητα.

Δείτε το τρέιλερ της σειράς από την 9η σεζόν:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Good Life: Τελευταία Ενημέρωση