ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Alexander Wang: Η απάντηση του στις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση

«Εξωφρενικά ψευδείς» οι κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ο Alexander Wang βρέθηκε αυτή την εβδομάδα στο επίκεντρο των media, καθώς το μοντέλο Owen Mooney ισχυρίστηκε δημοσίως ότι ο σχεδιαστής τον παρενόχλησε στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, Slake στη Νέα Υόρκη, κατά τη διάρκεια ενός πάρτι το 2017. Οι κατηγορίες εναντίον του Alexander Wang έγιναν viral, όταν κοινοποιήθηκαν στο Instagram από το «Sh*t Model Management», που προέτρεψε το κοινό να μποϊκοτάρει το brand του.

«Κάποια στιγμή ήμουν μόνος και αυτός ο τύπος δίπλα μου προφανώς εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι κανείς δεν μπορούσε να κουνηθεί», «Και έτσι ξαφνικά άρχισε να με αγγίζει, στο πόδι και όλο και πιο ψηλά, στον καβάλο. Πάγωσα τελείως, γιατί είχα σοκαριστεί. Και μετά κοιτάζω προς τα αριστερά μου για να δω ποιος ήταν και ήταν πραγματικά ένας διάσημος σχεδιαστής μόδας και δεν μπορούσα να το πιστέψω ότι το έκανε αυτό σε μένα», ανέφερε ο Owen Mooney.

«Εξωφρενικά ψευδείς» χαρακτηρίζει ο σχεδιαστής Alexander Wang τις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση που εξαπολύουν εναντίον του.

«Τις τελευταίες μέρες βάλλομαι από εξαιρετικά ψευδείς κατηγορίες. Αυτοί οι ισχυρισμοί έχουν ενισχυθεί εσφαλμένα από λογαριασμούς κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης που δημοσιεύουν δυσφημιστικό υλικό από μη αποκαλυφθείσες ή/και ανώνυμες πηγές με μηδενικά αποδεικτικά στοιχεία ή οποιοδήποτε αποδεικτικό στοιχείο», δήλωσε στον «Guardian».

«Βλέποντας αυτά τα ψέματα να διαιωνίζομαι ως αλήθειες εξοργίζομαι. Δεν έχω εμπλακεί ποτέ στη φρικτή συμπεριφορά που περιγράφεται και δεν θα συμπεριφερθώ ποτέ με τον τρόπο που φέρεται να ισχυρίζονται», πρόσθεσε ενώ τόνισε ότι σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον όσων διαδίδουν τέτοιου είδους καταγγελίες στο διαδίκτυο.

Πηγή: Must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πρόσωπα: Τελευταία Ενημέρωση