ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Britney Spears: Μόνη στο δικαστήριο για τον έλεγχο της καριέρας της

Η ίδια, είναι κάτω από τον κλοιό της επιτήρησής του από το 2008, αλλά σπάνια βρίσκεται η ίδια στο έδρανο των δικαστηρίων

mustonline

must.com.cy

Στο δικαστήριο θα βρεθεί η τραγουδίστρια Britney Spears έτσι ώστε να απευθυνθεί η ίδια στους ενόρκους για την υπόθεση διαχείρισης της περιουσίας και της καριέρας της, εναντίων του πατέρα της.

Η ίδια, είναι κάτω από τον κλοιό της επιτήρησής του από το 2008, αλλά σπάνια βρίσκεται η ίδια στο έδρανο των δικαστηρίων, ενώ ακόμη δεν έχει τοποθετηθεί δημοσίως για το θέμα.

Ο σύμβουλος και δικηγόρος της είχε δηλώσει «Η πελάτισσά μου ζήτησε ακρόαση κατά την οποία μπορεί να απευθυνθεί απευθείας στο δικαστήριο. Ζήτησε να γίνει άμεσα». Έτσι ο δικαστής όρισε ακρόαση στις 23 Ιουνίου 2021 αλλά παραμένει ακόμη άγνωστο για ποιο από τα θέματα θα τοποθετηθεί η τραγουδίστρια.

Να θυμίσουμε ότι ο πατέρας της, James Parnell Spears, είχε διοριστεί ως επιτηρητής της περιουσίας της από το 2008, όταν αυτή νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρική κλινική. Ενώ η τραγουδίστρια δεν έχει κάνει καμία δημόσια εμφάνιση από το 2018.

Το κίνημα #FreeBritney αναζωπυρώθηκε μετά και την κυκλοφορία ενός τηλεοπτικού ντοκιμαντέρ τον Φεβρουάριο, με τους υποστηρικτές της να συγκεντρώνονται έξω από το δικαστήριο την περασμένη Τρίτη (27/04/21) εκφράζοντας την άποψη ότι η Britney είναι «φυλακισμένη» και στέλνει κρυμμένα μηνύματα στα κοινωνικά δίκτυα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πρόσωπα: Τελευταία Ενημέρωση

Η Βασίλισσα γνώρισε τον μελλοντικό σύζυγό της στην ηλικία των 13 ετών σε μια συνάντηση στο Βασιλικό Ναυτικό Κολλέγιο (Ιούλιος 1939) σηματοδοτώντας την αρχή ενός έρωτα

God Save The Queen

Τα γενέθλιά της γιορτάζει σήμερα η Βασίλισσα Ελισάβετ
mustonline
 |  ΠΡΟΣΩΠΑ