ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Britney Spears: Μόνη στο δικαστήριο για τον έλεγχο της καριέρας της

Η ίδια, είναι κάτω από τον κλοιό της επιτήρησής του από το 2008, αλλά σπάνια βρίσκεται η ίδια στο έδρανο των δικαστηρίων

must.com.cy

Στο δικαστήριο θα βρεθεί η τραγουδίστρια Britney Spears έτσι ώστε να απευθυνθεί η ίδια στους ενόρκους για την υπόθεση διαχείρισης της περιουσίας και της καριέρας της, εναντίων του πατέρα της.

Η ίδια, είναι κάτω από τον κλοιό της επιτήρησής του από το 2008, αλλά σπάνια βρίσκεται η ίδια στο έδρανο των δικαστηρίων, ενώ ακόμη δεν έχει τοποθετηθεί δημοσίως για το θέμα.

Ο σύμβουλος και δικηγόρος της είχε δηλώσει «Η πελάτισσά μου ζήτησε ακρόαση κατά την οποία μπορεί να απευθυνθεί απευθείας στο δικαστήριο. Ζήτησε να γίνει άμεσα». Έτσι ο δικαστής όρισε ακρόαση στις 23 Ιουνίου 2021 αλλά παραμένει ακόμη άγνωστο για ποιο από τα θέματα θα τοποθετηθεί η τραγουδίστρια.

Να θυμίσουμε ότι ο πατέρας της, James Parnell Spears, είχε διοριστεί ως επιτηρητής της περιουσίας της από το 2008, όταν αυτή νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρική κλινική. Ενώ η τραγουδίστρια δεν έχει κάνει καμία δημόσια εμφάνιση από το 2018.

Το κίνημα #FreeBritney αναζωπυρώθηκε μετά και την κυκλοφορία ενός τηλεοπτικού ντοκιμαντέρ τον Φεβρουάριο, με τους υποστηρικτές της να συγκεντρώνονται έξω από το δικαστήριο την περασμένη Τρίτη (27/04/21) εκφράζοντας την άποψη ότι η Britney είναι «φυλακισμένη» και στέλνει κρυμμένα μηνύματα στα κοινωνικά δίκτυα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πρόσωπα: Τελευταία Ενημέρωση