ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ghislaine Maxwell: Επαθε αμνησία περί γαλαζοαίματων

Η Maxwell αρνείται την ενοχή της και τονίζει ότι ουδέποτε υπέπεσε στην αντίληψή της σεξουαλική συνεύρεση του Epstein με ανήλικα κορίτσια

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Από μερική αμνησία φαίνεται να πάσχει η Ghislaine Maxwell, η διαβόητη πρώην σύντροφος του παιδεραστή Jeffrey Epstein, καθώς δεν έχει καμία ιδέα για τις καταγγελίες περί εμπλοκής διασημοτήτων και γαλαζοαίματων στο ομώνυμο σκάνδαλο. Στις καταθέσεις που έδωσε το 2016, η «εξ απορρήτων» του αυτόχειρα βαθύπλουτου χρηματιστή αρνείται ότι παρενέβη καθ’ οιονδήποτε τρόπο για να γνωρίσει η Virginia Giuffre τον πρίγκιπα Andrew, τριτότοκο γιο της βασίλισσας Ελισάβετ. Η Giuffre κατηγορεί τον γαλαζοαίματο για σεξουαλική κακοποίηση, ενώ ήταν ανήλικη. Η Maxwell καταρρίπτει την καταγγελία χαρακτηρίζοντας τη γυναίκα ως «μια άθλια φαντασιόπληκτη».

«Κάνουμε απολογισμό, άραγε, όλων των ψευδών;» διερωτάται η Maxwell στην κατάθεσή της, επισημαίνοντας ότι δεν θυμάται να οδηγεί τη Virginia Giuffre σε νυχτερινό κέντρο του Λονδίνου για να συναντήσει τον πρίγκιπα. «Είναι πολύ δύσκολο να αποδομήσει κανείς τον γιγαντιαίο τοίχο των ψευδών της, αφού οι αλήθειες αναμειγνύονται με ψέματα», εξηγεί.

Η κατάθεση της Maxwell αποτελεί μέρος των 400 σελίδων εγγράφων που δόθηκαν στη δημοσιότητα κατόπιν σχετικής εντολής της προέδρου του περιφερειακού δικαστηρίου της Νέας Υόρκης, Λορέτα Α. Πράσκα. Πολλά ονόματα, αλλά και ολόκληρες σελίδες καταθέσεων, έχουν καλυφθεί με μαύρο χρώμα. Ωστόσο, οι πληροφορίες που αποκαλύπτονται σχετικά με αυτά τα σβησμένα ονόματα, μεταξύ των οποίων και ο Βρετανός γαλαζοαίματος, φανερώνουν περί ποίου πρόκειται. Αλλωστε και το περιοδικό Slate είχε αποκρυπτογραφήσει τα ονόματα του πρίγκιπα Andrew και του πρώην προέδρου Bill Clinton, με διαφορετική μέθοδο αποκρυπτογράφησης.

Η Maxwell αναφέρει ακόμη ότι είχε συνταξιδέψει με τον Bill Clinton στο ιδιωτικό αεροσκάφος του Epstein, αλλά αρνήθηκε να χαρακτηρίσει «φίλους» το πρώην προεδρικό ζεύγος και τον χρηματιστή. Η ίδια βρίσκεται στη φυλακή, κατηγορούμενη για στρατολόγηση τριών ανήλικων κοριτσιών τη δεκαετία του 1990 για λογαριασμό του Epstein, ώστε να τα κακοποιήσει σεξουαλικώς, καθώς και για ψευδορκία.

Η Maxwell αρνείται την ενοχή της και τονίζει ότι ουδέποτε υπέπεσε στην αντίληψή της σεξουαλική συνεύρεση του Epstein με ανήλικα κορίτσια. Επίσης, χαρακτηρίζει τη Virginia Giuffre, η οποία εμπλέκει και τον πρίγκιπα Andrew στο σκάνδαλο, «απόλυτη ψεύτρα», τονίζοντας ότι ψεύδεται για πολλά πράγματα, ενώ ο ισχυρισμός της για ταυτόχρονη συνεύρεση των τριών τους είναι «ένα ακόμα αηδιαστικό ψέμα που προσέθεσε».

Τα έγγραφα που δόθηκαν στη δημοσιότητα αποδεικνύουν, επιπλέον, ότι ο πρίγκιπας Andrew είχε στραφεί στη Maxwell για να συλλέξει πληροφορίες αναφορικά με τη Virginia Giuffre, τη γυναίκα που τον κατηγορεί για σεξουαλική κακοποίηση. Ωστόσο, για μία ακόμα φορά, η Maxwell ισχυρίζεται ότι δεν έχει την παραμικρή ιδέα για κανένα ζήτημα, ούτε πότε ακριβώς επικοινώνησε με τον πρίγκιπα ούτε για το τι συζήτησαν. Θυμάται, ωστόσο, ότι η κύρια κουβέντα τους αφορούσε το πόσο ψεύτρα είναι η Virginia Giuffre.

Πηγή: Must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πρόσωπα: Τελευταία Ενημέρωση

Η Βασίλισσα γνώρισε τον μελλοντικό σύζυγό της στην ηλικία των 13 ετών σε μια συνάντηση στο Βασιλικό Ναυτικό Κολλέγιο (Ιούλιος 1939) σηματοδοτώντας την αρχή ενός έρωτα

God Save The Queen

Τα γενέθλιά της γιορτάζει σήμερα η Βασίλισσα Ελισάβετ
mustonline
 |  ΠΡΟΣΩΠΑ