ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

«H Ellen DeGeneres είναι ο πιο κακός άνθρωπος στον κόσμο»

Η αποκάλυψη απο συνεργάτης της που δεν περιμέναμε

Newsroom K

Όπως θυμάστε, πριν από μερικές μέρες η Nikkie επιστρέφοντας στην Ολλανδία από όπου κατάγεται και μιλώντας στο talk show «De Wereld Draait Door» δεν φάνηκε να ήταν πολύ ικανοποιημένη με την συμπεριφορά της Ellen όταν βρέθηκε εκεί. Λίγο μετά από τις δηλώσεις της -που όπως ήταν αναμενόμενο έγιναν viral- και πιο συγκεκριμένα στις αρχές Απριλίου, ο κωμικός Kevin T. Porter ζήτησε από τους χρήστες του Twitter να μοιραστούν τις ιστορίες τους με την παρουσιάστρια και αυτός θα έδινε 2 ευρώ για κάθε μια από αυτές σε φιλανθρωπικό σκοπό. Από το "challenge" αυτό προέκυψαν πολλά... μα πάρα πολλά. Ανάμεσα σε όσα είδαμε, ήταν και μια αποκάλυψη από έναν πρώην συνεργάτη της παρουσιάστριας και η οποία μας ξάφνιασε έντονα.

Αναλυτικότερα, όπως αποκάλυψε συνεργάτης της στην New York Post - που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του- η Ellen κάθε άλλο από αυτό που φαίνεται είναι. Ο ίδιος τονίζει πως είναι ο πιο κακός άνθρωπος στον κόσμο και υποστηρίζει πως στην πραγματικότητα είναι πολύ κακιά και φέρεται απαίσια στους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεται.

Τώρα εμείς δεν ξέρουμε τι ισχύει και τι όχι, ωστόσο για να ισχυρίζονται οι περισσότεροι που την γνωρίζουν πως είναι "ψεύτικη", κάτι θα ξέρουν περισσότερο από εμάς! Ας περιοριστούμε όμως, να πούμε απλώς, πως αν πράγματι η Ellen δεν είναι αυτό που φαίνεται, σίγουρα δεν είναι ούτε η πρώτη, ούτε και η τελευταία, στο star system.

 

 

 

 

Πηγή: must

Για περισσότερα θέματα επισκεφθείτε το must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πρόσωπα: Τελευταία Ενημέρωση