ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η Αλεξάντρια Οκάσιο - Κορτέζ κοντά στους πληγέντες στο Τέξας

Πρόσφερε ως εθελόντρια στην Τράπεζα Τροφίμων του Χιούστον και βοήθησε στη συγκέντρωση δωρεών ύψους τεσσάρων εκατομμυρίων δολαρίων

ΑΜΠΕ

Η Αλεξάντρια - Οκάσιο Κορτέζ πρόσφερε ως εθελόντρια στην Τράπεζα Τροφίμων του Χιούστον (Houston Food Bank) και βοήθησε στη συγκέντρωση δωρεών ύψους τεσσάρων εκατομμυρίων δολαρίων.

Οι καταστροφικές καιρικές συνθήκες έπληξαν το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού στο Τέξας και άφησαν εκατομμύρια νοικοκυριά χωρίς ηλεκτρική ενέργεια και πόσιμο νερό.

Το μέλος της Γερουσίας των ΗΠΑ εργάστηκε μαζί με τα μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων, Σίλα Τζάκσον Λι και Σίλβια Γκαρσία και ετοίμασαν πακέτα με τρόφιμα για όσους έχουν ανάγκη.

Η Αλεξάντρια Οκάσιο Κορτέζ δημοσίευσε στο Twitter εικόνες από την επίσκεψή της στην Τράπεζα Τροφίμων. «Επισκέπτομαι τις @JacksonLeeTX18 & @LaCongresista μαζί με εθελόντριες για να πακετάρουμε γεύματα. Η Τράπεζα χρειάζεται πραγματικά χέρια να βοηθήσουν. Μπορείτε να έρθετε για μία βάρδια;» έγραψε.

Η πρωτοβουλία της Οκάσιο - Κορτέζ με στόχο τη συγκέντρωση οικονομικής βοήθειας για την ανακούφιση των πληγέντων, την οποία ανακοίνωσε μέσω Twitter, ήταν επιτυχής και το ποσό που θα λάβουν οργανώσεις αρωγής αστέγων και ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού ξεπέρασε τα τέσσερα εκατομμύρια δολάρια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πρόσωπα: Τελευταία Ενημέρωση