ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η Angelina Jolie μιλά για πρώτη φορά για την προσωπική της ζωή

«Είμαι πολύ καιρό μόνη μου, οπότε η λίστα με τα όχι είναι πολύ μεγάλη στην περίπτωσή μου»

must.com.cy

Σε μία σπάνια συνέντευξη προχώρησε η Angelina Jolie και μίλησε μεταξύ άλλων για την ερωτική της ζωή, την μητρότητα και άλλα πολλά, στην εκπομπή “Those Who Wish Me Dead” του “E news”.

Σε ερώτηση που της έγινε σε ένα στιγμιότυπο για το εάν σκοπεύει να ξαναερωτευθεί, η ίδια είπε ότι εάν πρόκειται να γίνει, θα γίνει συνειδητά και με μεγάλη προσοχή αφού στην ζωή της υπάρχουν πλέον 6 παιδιά.

Χαρακτηριστικά απάντησε λέγοντας, «Είμαι πολύ καιρό μόνη μου, οπότε η λίστα με τα “’όχι” είναι πολύ μεγάλη στην περίπτωσή μου. Έχω έξι πολύ ικανά παιδιά. Προφανώς και αμέσως μόλις ξυπνήσω ξεκινάει το άγχος μου να είναι εντάξει και σωματικά και ψυχικά αλλά νομίζω πλέον έχουν και αυτά στο μυαλό τους να είμαι κι εγώ καλά. Και με φροντίζουν καλά. Είμαστε πολύ καλή ομάδα».

Ενώ σε άλλη συνέντευξή της στο “Extra” είχε αναφερθεί για το τί σημαίνει μητρότητα για την ίδια, λέγοντας «Τα παιδιά μου ήταν πάντα υπέροχο στην Ημέρα της Μητέρας. Το διασκεδαστικό για μένα είναι ότι δεν σχεδιάζω τίποτα, δεν κάνω τίποτα και εκείνα συνεργάζονται για να μου κάνουν κάποια έκπληξη. Είναι απλά η γνώση ότι κάνουν κάτι όλα μαζί και η σκέψη ότι της ομαδικότητας και ότι το θέλουν και ότι το θεωρούν σημαντικό που πάντα με κάνει να κλαίω”, εξηγεί η Angelina Jolie. “Πάντα αστειεύονται για το πόσο γρήγορα θα με κάνουν να κλάψω. Θα γελάσουν με το πόσες φορές θα κλάψω μέσα στη μέρα και πόσο γρήγορα κλαίω. ‘Ω να τη πάλι…» αναφερόμενη στην γιορτή της μητέρας.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πρόσωπα: Τελευταία Ενημέρωση