ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η αποκάλυψη της κινηματογραφικής Matilda

Mara Wilson: «Μου έστελλαν ερωτικά γράμματα 50χρονοι άντρες»

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η πρωταγωνίστρια της αγαπημένης ταινίας ''Matilda'', του 1996, με αφορμή το ντοκιμαντέρ ''Framing Britney Spears'' και την αποκάλυψη για τις πιέσης που δέχονται τα παιδιά από την δημοσιότητα. H 33χρονη πλέον Mara Wilson, με μια επιστολή στο New York Times, ομολογεί πως δεν ήθελε να σεξουαλικοποιηθεί στα Μέσα, όπως άλλα παιδιά - σταρ.

''Έπαιξα κυρίως σε οικογενειακές ταινίες -το remake του Miracle on 34th Street, Matilda, Mrs. Doubtfire, Ποτέ δεν εμφανίστηκα με τίποτα πιο αποκαλυπτικό από φορεματάκια μέχρι το γόνατο. Ήταν όλο σκόπιμο: Οι γονείς μου σκέφτηκαν πως έτσι θα ήμουν πιο ασφαλής. Αλλά δεν λειτούργησε. Με ρωτούσαν αν έχω φίλο όταν ήμουν 6 ετών. Ήταν χαριτωμένο όταν 10χρονοι μού έστελναν γράμματα λέγοντας ότι είναι ερωτευμένοι μαζί μου. Δεν ήταν όταν μου έστελναν 50χρονοι άντρες'' και συμπληρώνει το ανατριχιαστικό ''πριν καν γίνω 12 ετών, υπήρχαν φωτογραφίες μου σε ιστοσελίδες με φετίχ ποδιών και σε παιδική πορνογραφία μέσω επεξεργασίας στο Ρhοtoshop. Κάθε φορά, ένιωθα ντροπή''.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε συγκεκριμένα στο ντοκιμαντέρ και τη ζωή της Britney, ωστόσο η ίδια φάνηκε τυχερή: ''Μου ήταν γνώριμες πολλές στιγμές από τη ζωή της Britney Spears. Και οι δυο είχαμε κούκλες φτιαγμένες σαν εμάς, είχαμε φίλους και αγόρια να μοιράζονται τα μυστικά μας και μεγάλους άντρες να σχολιάζουν το σώμα μας. Αλλά η ζωή μου ήταν πιο εύκολη όχι μόνο επειδή δεν ήμουν ποτέ διάσημη σε επίπεδο ταμπλόιντ, αλλά επειδή σε αντίθεση με την Britney Spears, πάντα είχε την στήριξη της οικογένειάς μου. Ήξερα ότι είχαν βάλει στην άκρη χρήματα για μένα, και πως ήταν δικά μου. Αν χρειαζόταν να ξεφύγω από τη δημοσιότητα, εξαφανιζόμουν- ασφαλής στο σπίτι ή το σχολείο''.

Η πρώτη κινηματογραφική εμφάνιση της Wilson ήταν στα 6 της, το 1993, στην ταινία ''Mrs. Doubtfire'' ενώ ευρύτερα γνωστή έγινε μέσα από την κλασική πλέον οικογενειακή ταινία ''Matilda''. Σταμάτησε να συμμετέχει σε παραγωγές το 2000 και πλέον κάνει σπάνιες εμφανίσεις σαν ηθοποιός.

Πηγή: Must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πρόσωπα: Τελευταία Ενημέρωση