ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η Madonna αποκαλεί τον Trump «λευκό ρατσιστή» και προκαλεί

Η σταρ ζητάει την απομάκρυνσή του από τον Λευκό Οίκο μ' ένα ιστορικό κείμενο

Newsroom K

Η αλήθεια είναι πως η Madonna ουκ ολίγες φορές έχει εκφράσει δημόσια την απέχθειά της προς τον Donald Trump... οπότε, κανονικά δεν θα έπρεπε να ξαφνιαζόμαστε με όσα λέει και φέρουν το όνομά του. Κι όμως... αυτή την φορά, η σταρ είπε κάτι που δύσκολα μπορείς να το ξεπεράσεις.

Μέσα από μια της ανάρτηση στο Twitter, η Madonna αναδημοσίευσε ένα βίντεο του Trump από το 2016 στο οποίο τον βλέπουμε στο πλαίσιο του ιστορικού ντοκιμαντέρ "13th" να λέει: "Αμερική!... "Τις παλιές καλές εποχές, αυτό δεν συνέβαινε επειδή τους φέρονταν πολύ σκληρά και όταν ήθελαν κάνουν διαμαρτυρίες, ξέρετε, δεν θα το ξανατολμούσαν τόσο εύκολα" και με αυτό τον τρόπο να ενθαρρύνει δημόσια τον ρατσισμό.

Με αφορμή το ντοκιμαντέρ, που επικεντρώνεται στις φυλετικές διακρίσεις και την πρόσφατη δολοφονία του Αφροαμερικανού George Floyd, η Madonna αποκαλεί τον 73χρονο πρόεδρο των ΗΠΑ, "λευκό ρατσιστή" και συμβουλεύει τους followers της να μην τον επανεκλέξουν τον Νοέμβριο. Η ίδια, χωρίς κανένα φόβο, τονίζει πως έφτασε η στιγμή ο Donald Trump να απομακρυνθεί από τον Λευκό Οίκο.

 

 

 

 

 

Πηγή: must

Για περισσότερα θέματα επισκεφθείτε το must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πρόσωπα: Τελευταία Ενημέρωση